Varför drömmer jag om honom?

Jag har drömt om mitt ex minst en natt/vecka nu under en rätt lång tid. De första gångerna var det rätt oskyldiga saker. Visserligen har dessa drömmarna konfunderat mig en hel del, varför skall jag drömma om honom? Något i mitt undermedvetna har väl lite att jobba med kanske. Det är mycket möjligt så. Då undrar jag bara varför skall det komma nästan 3,5 år efter att vi gjorde slut?

I alla fall, nu på morgonen vaknade jag av en mycket konstig dröm. Det som hände var att jag var hemma hos dem i deras ena hus (när vi var ihop hade de två hus, ett relativt nytt och sen ett från 1800-talet. Jag var i det nyare huset.) Detta var julafton och jag väntade på att min kompis skulle dyka upp. Vi skulle göra oss i ordning där för att sen gå bort till det andra huset och fira jul med dem. Med hans familj alltså. När vi kom dit bort så har de gjort om huset en del (i drömmen var det inte så mycket, men nu när jag tänker efter var det jättemycket omgjort). Jag kände inte igen mig. Hans föräldrar möter upp oss i dörren, tar våra ytterkläder och är så trevliga så. Eftersom jag inte sett dem på 3,5 år så säger jag att jag saknat dem. Sedan börjar vi prata om huset och hur lång tid det har tagit att få färdigt. Jag och min vän blir visade till ett rum där vi kan lägga alla våra grejer, och där vi sen skall sova. Vi börjar fixa lite och av någon anledning får jag för mig att duscha igen. Eftersom de gjort om så mycket så hittar jag inte ens till badrummet. När sen julfirandet skulle börja får jag veta att mitt ex inte skall vara med, han är fortfarande i Norge.

Detta var var jag drömde, efter att jag fått veta att han inte var hemma vaknade jag. Nu ösnkar jag att jag hade någon som kunde förklara mina drömmar för mig. Vad betyder detta. Vad är det mitt undermedvetna vill säga mig? Eller är det bara så att det är ren bearbetning? Vad är det i så fall det vill bearbeta? Och, varför skulle jag och en vän dit och fira jul med hans släkt?

Frågorna är många och svaren uteblir som vanligt. Har du kunskap i det här med drömmar får du gärna säga till i kommentarer och berätta vad detta kan stå för. Kan säga så mycket att jag är väldigt nyfiken på vad det här kan stå för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0