Uppiggande aktiviteter

Satt och blev lite arg här på kvällskvisten. Människors dubbla beteenden är saker jag inte klarar av. Jag spyr på människor som ena dagen säger en sak för att nästa dag sitta och säga emot sig själv. Stå för vad du säger ena dagen, vänd inte din kappa nästa dag så att det passar dig. Det ser så illa ut!

Vart så irriterad så jag satte på Winnerbäck på random i winamp. Jag har sagt det förut och säger det igen, hans texter må vara deppiga och svarta, ändå blir jag piggare och gladare av att höra på honom. I samma stund frågade jag mamma om hon ville spela patiensduell på msn med mig. Det ville hon! Så vi började och jag märkte direkt att jag hade ett litet övertag. Sen tog hon sig lite och vid 6 matchen trodde jag att hon fått kläm på det. Men icke, jag vann den också. Sen säger mamma: Nu räcker det för idag, men jag vill ha revanch. En dag då jag inte suttit på långt möte. Självklart skall du få det mamma, och du vet med dig att du en dag kommer att klå mig riktigt mycket. Du har en vinnarskalle som överglänser min med hästlängder. ;)

I alla fall, dessa små grejer gjorde mig glad igen. Jag struntar i det som gjorde mig arg och blickar framåt mot lördagen. Efter lite mailmissar och sånt kan jag säga att nu har alla svarat på sina inbjudningar. Vi blir en lagom skara på lördag. Nu är det bara resten av förberedelserna kvar... Handla mat, snacks och annat gott! Pappa kommer att komma upp med ljud så det kan bli lite musik i bygget också. Undra om jag skall ta med mig dansband? (Johannes, du fattar va?) Fredagen blir helt klart uppbokad med allt som kan göras i förtid.

Well! Det återstår att se hur det går med allt, den som lever på söndag får se.Åkte upp till min mamma idag för att låna Tempelriddarna och Riket vid vägens slut. Tror ni att jag fick med mig dem hem? Nej, de ligger väl antagligen där mamma la dem, på hennes köksbord. Så jag får ta mig en tur dit imorgon efter jobbet så att jag har något att läsa när jag kryper ner i min sköna säng i fortsättningen.

Nu skall jag strax hoppa i säng. Jag ska bara...
Lyssna klart på Stackars.


God natt!

Kommentarer
Postat av: mamma

Vinnarskalle.. Det tackar jag för. Men i det här spelet är du nog bättre än jag. Kramar.

2008-01-08 @ 23:35:32
Postat av: Hanna ^^

orkar verkligen inte! så jag ber helt enkelt om ursäkt... =)=)=)=)=)=)=)=)=)

2008-01-09 @ 14:24:59
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

oj då! det krävs inte mycket för att göra dig arg... hihi! för jag antar att det är mig du syftar på??
jaja... får helt enkelt sluta att kommentera här om risken att förstöra din dag är så stor!
=)=)=)=)=)=)=)=)

2008-01-09 @ 22:33:30
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0