Typ världsdålig uppdatering

Igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig direkt med Hannas present. Fick för mig att göra en ljusmaschett. Haha, det tog tid kan jag lova. Men det blev rätt bra. När den väl var klar orkade jag inte blogga. Idag har jag inte haft en gnutta tid över. Fullt upp hela dagen. Jobb mellan 7.45 och 15 och sen massa pyssel och fix här hemma. Vid 17-tiden var jag framme hos Weronica. Vi köpte lite mat och åkte hem till henne och Mattias och åt. Sen duschade jag och fixade i ordning mig för att åka vidare till Hanna. Där har jag nu varit hela kvällen. Jättetrevlig fest! Mycket gravidprat dock. ;) Försökte vara sympatigravid, men ingen gick på det. Den sista timman satt jag och pratade med Jenny(ö). En himmla go tjej. Hon tyckte det var dumt att jag åkte hem, hon hade kanske behövt lite skopåtagningshjälp i natt när hon skulle hem. Hoppas det gick bra med dina enkla stövlar Jenny. ;) (Ger dig en säker räddningslina så du kan börja din kommentarsbana här i bloggen.)

Eftersom jag inte riktigt orkar blogga i afton skall jag bara passa på att lägga in mina alster som Hanna fått i present.

image765
Ljusmanschett - Koppartråd (silver och cerise) glaspärlor och sötvattenspärlor
Ljusdekoration - Koppartråd (silver) och sötvattenspärlor

image766
Trasselset
Silverplätterad koppartråd - 0,4mm och 0,6mm
Rosa nuggets - 7-8mm
Silverkedja

image767
Hello Kitty
Köpte två mobilsmycken och tog i sär dem och satte figurerna på öronkrokar.
Enkelt, men fint! (Trots idogt letande lyckades jag inte få två lika figurer..)


Så, nu vet ni vad jag pysslat med den senaste tiden. Undra om man skulle ta och dö en smula i sängen? Eller ja, lägga mig och lyssna på Tempelriddare och spela sudoku? Låter som en störthärlig lördagsnatt! Det är väl för tur att man är singel och kan göra vad man vill på nätterna...

Kommentarer
Postat av: Jenny!!!

Haha fattade vinken... ikväll lyckades jag faktiskt själv med stövlarna och nu har jag varit och hämtat min hund så nu skall vi sova mmmm gooootttt..många kramar till den trevliga angie! god natt!

2008-01-27 @ 00:52:25
Postat av: Hanna ^^

tack så jätte mycket för dom fina presenterna!! :D ME LIKE A LOT!!!
pöss på dig stumpan!! -nu ska ja äntligen få hoppa i säng! Zzzzzznark!

2008-01-27 @ 03:07:30
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0