Produktiv stund i soffan.

Eftersom jag hade huvudvärk och kände mig allmänt risig så hade jag bestämt mig för en stund i soffan denna kväll. Det blev det, men jag vart rastös så jag gjorde klart nästan hela setet som jag började med igår. Har bara ett knäppe kvar att sätta dit. När jag var klar med det gjorde jag en ring till mig själv, hade först bestämt mig för en stor brunrosa glaspärla skulle få pryda ringen, men jag fick inte till det på något bra sätt så jag använde mig av snäckskalspärlor (tror jag) i olika färger istället. Blev helt okej, lite stor kanske, men sätter jag den på höger ringfinger så passar den perfekt.

image761

Bilden är kanske inte så jättebra, det var svårt att fånga ringen med mobilens kamera då den var så pass detaljerad och det var mörkt här. Skall se om jag inte kan få en bättre bild imorgon. Detta är min tredje ring och nu har jag insett att det är kul att göra såna också. Jag tror jag kommer bli tvungen att köpa mer sådan tråd inom en snar framtid. Har lite funderingar på att ta en tripp till Borås någon dag för att kolla in Beadplace eller vad affären heter där. Det kan bli dyrt...

När jag ändå satt där i soffan passade jag på att laga ett halsband som Anna-Karin fick i sommras av mig. Det var bara låset som skulle sättas på, att jag skjutit upp det så länge är skamligt. Jag lagade även två halsband för en kollegas söner. Dessa halsbanden har jag lagat inna, så vad de gör med sina halsband vet jag inte. Nu är lite av mitt samvete lättat i alla fall. Fast, först skall jag komma ihåg och lämna dem till de rättmätiga ägarna innan samvetet kan lättas helt och hållet.

Kommentarer
Postat av: Fialicious

Beadplace -är- dyrt och min mamma har kunder varje vecka som kommer och handlar hos henne istället pga att hon tydligen har mycket bättre priser, och dessutom är trevligare... så välkommen till Alingsås vetja och kolla på pärlor här =)

2008-01-23 @ 12:18:41
URL: http://www.fialicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0