*pfh*

Det är sjukt, jag var rätt negativ när jag åkte in till stan idag. Inte för att jag lät det gå ut över Arne, utan jag brottades mest med det själv. Men när vi kom till restaurangen valde jag att lägga det åt sidan. Jag skulle ha en trevlig kväll och det fick jag. En fantastiskt rolig kväll. Maten var god, musiken var underbar och atmosfären var glad. Vilket gjorde att jag inte kunde sitta där och låta mina negativa tankar cirkulera i skallen på mig. Bort med det svarta, in med det ljusa!
Hoppas jag nu kan vakna imorgon,skriva det sista ansökningsbrevet och åka till Arne och skriva ut det. Och lägga det på lådan och sen skutta där ifrån. FÖR, även om jag inte får komma på intervju så är det inte jag som förlorar, det är de som gör det. Jag är för jävla bra som jag är, vill de inte se det, så är det upp till dom. Right?

(Känns lite maondepressivt att sitta här på kvällarna och vara så jäkla uppåt för att på morgonen få totalfall, men imorgon skall jag inte tillåta de känslorna och tankarna styra. Imorgon har jag inte tid med det. Och nej, jag är inte mano, jag är JAG.)

Kommentarer
Postat av: Hanna ^^

du e en toppen tjej! -i lyxförpackning!! grymt söt och rolig och alltis snäll!! ha en grymt skön fredag!! =)=)

2008-01-25 @ 06:44:10
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0