Onsdagen den 2 januari...

...är det idag så vitt jag vet!

Och i år borde alla dagar firas, för jag skall vara glad att jag har fått det här året, år 2008 - Som mitt år. Igår var en bra dag, trots att jag var hemma ensam hela dagen och inte gjort jättemycket nyttigt så gick jag till sängs med goda tankar och en positiv inställning.

Idag tänker jag fira dagen med att först jobba ett par timmar. Efter det skall jag åka ut till pappsen och tvätta bilen. Min bil alltså. Jag undrar varför den skall vara tvättad INNAN de lagar den bara. Men vill de ha det så, så kan jag fixa det. Inga problem för mig. Strax innan 18 skall jag och Malin infinna oss på Palladium i Göteborg. Där skall vi möta upp Tina, hämta ut mina KÖPTA biljetter till Arn (Efter mitt fatala bokningsmisstag i söndags har jag kommit fram till att jag i fortsättningen kommer köpa mina biljetter över internet för att slippa att de släpps mitt framför näsan på mig.) Filmen är rätt lång om jag förstått saken rätt. Hoppas att den är bra nu bara. Annars vet jag en som inte kommer köpa biljetter till fortsättningen. (Boken var ju sådär bra, fast med press och stress vid läsning gör ju att spänningen förtas lite.)

Tror att det kan bli en bra dag. Ikväll lär jag väl också få plocka ihop Strofans alla leksaker igen. Nu ligger de över hela golvet återigen nämligen. Hon är katastrofalt duktig på att sprida ut sig och sina tillhörigheter, min lilla söta katt.

Mene, nu tar jag och åker mot jobbet tror jag. Ha en skön 2 januari! ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! God fortsättning!
Vilken mail använder du? Har den som är heartangel, e de den du använder? Har i alla fall mailat till dej om den 15 februari, så du kan väll kolla om du har fått de? Ha de bäst! Puss Jessica

2008-01-02 @ 16:04:18
Postat av: Hanna ^^

ditt år?? hmm...

2008-01-03 @ 10:38:13
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0