Omplanterad

Nu får vi se om den kommer överleva, min Aloe vera-växt. Det finns två utvägar nu efter den här  omplanteringen. Ena vägen är att den överlever, den andra vägen är att den dör. Självklart hoppas jag och vill tro att den skall överleva men just nu känns det som ett under om det går den vägen.

Efter att jag preparerat Aloe veran med vitpeppar förut gjorde jag samma sak med min garderobsväxt som stått i garderoben sen i oktober. Nu står den på datorbordet i hopp om att den får vara i fred.


Jag kan väl säga så här,  när det gäller min katt så älskar jag verkligen henne för den hon är. Hon har så mycket personlighet att det är svårt att tro att det finns fler katter som henne. MEN, när hon totalt ignorerar mig och vad jag försöker få henne förstå att vad som helst passar sig inte att göra fortsätter hon ändå att göra sina ofog. Det är helt klart uppenbart att hon är mitt i sin tonårsrevolt. (Nu är inte katter och barn samma sak, men ibland undrar jag om man inte kan jämföra deras revolter med varandra?) När hon är som mest jobbig brukar jag stillsamt fundera över varför just jag skulle få en katt med sådant temprament? Kunde jag inte fått en katt som FULLKOMLIGEN älskade att ligga på soffan och sova? En katt som inte brydde sig om att jag grejade med saker. En katt som inte la sin lilla rosa nos i blöt hela tiden? Nåväl, jag får glad för att jag har henne, för när hon väl lägger sig på soffan, tvättar sig lite lätt och sen faller in i sömn, då älskar jag henne så jag får magknip. Min terroristkatt, som tydligen kommit till mig för mina synders skull...

Kommentarer
Postat av: Naken

Låter som om du gjort ett utmärkt jobb med den där växten. Att mattar vill ha växter inomhus har jag aldrig förstått mig på. Hussar verkar inte vara alls lika noga med det där. Hoppas bara att min matte inte läser det här inlägget om att ta peppar på växterna. Då kanske jag blir tvungen att sluta...

Det är i fontin du ska fälla ut dina klor under nästa vecka. Det verkar bra där för det finns mycket gräs och träd. Då kanske jag får gå ut oftare. Hellst skulle jag ju vilja gå ut på egen hand så att vi kan ta en månskenspromenad men matte kommer nog inte att tillåta det. Vad tror du om fontin? Tror du att jag skulle trivas där?

Ska absolut fixa en fest om jag får flyttat nån gång. Å då är inga mattar eller hussar välkomna. Snacks måste vi absolut ha, chips är rätt gott tycker jag.

Din tass i min/ Naken

2008-01-18 @ 16:49:45
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: Naken

Glömde skriva att det är den 24 januari jag fyller år ;)

2008-01-18 @ 16:50:54
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0