Yes! I did it!

Idag var dagen då träningen skulle påbörjas igen. Hade pratat lite löst med Malin om det men fått ett relativt osäkert svar. Det hade jag förstås glömt när jag steg upp imorse så när jag fick hennes sms var det lite motigt att svara. Hade ju redan tänkt tanken på att gå ut och springa. Men, eftersom hon hade kommit ihåg det så bestämde vi att vi skulle ta det framåt kvällen eftersom jag var tvungen att gå till biblioteket och banken samt att jag blivit tillfrågad att åka med till IKEA med Sofia.

Det skall dock erkännas att vid 15-tiden idag var jag så förbannat trött att jag flera gånger tänkte tanken "Nej, jag kan inte träna idag!" Stod och knåpade på ett sms till Malin i huvudet för att avboka träningen. När jag sen skulle till att ringa henne istället tänkte jag "Jag får säga till henne att hon skall släpa mig till träningen ikväll för jag orkar inte." Då gav jag upp och struntade i att ringa, för hade jag sagt det till Malin hade hon bokstavligen dragit mig till träningen, om hon så behövde dra mig i håret. Det var bara att stampa hårt på foten, skaka på huvudet och fokusera framåt. (Det var visserligen varmt som i en stekugn inne på IKEA då halva Göteborgs bedolkning valt att åka dit idag av någon konstig anledning. Så det var inte konstigt att jag blev trött där inne.)

Vid 18-tiden träffades jag och Malin utanför F&S i Ytterby. Först fick hon fylla i massa papper när hon skulle teckna ett träningskort på autogiro. Vid 18.30 kunde vi börja inne på gymmet och efter 10-11 minuter i crossen så gick vi på mitt träningsprogram. Eftersom det är ett allmänt program så valde Malin att följa mig. Hör och häpna, jag behövde inte sänka mina vikter speciellt mycket, trots att det är över 2 månader sen jag var där förra gången. Bara det var så otroligt peppande så nu är det jag och gymmet igen! Dessutom har jag nu skaffat mig en träningskamrat så nu kan vi dra varandra till träningen i fortsättningen. Vi blev så taggade att Malin föreslog ett pass imorgon igen, men jag kände att vi nog kommer ha bra mycket träningsvärk (trots rejäl stretching) imorgon och eftersom vi skall sitta i en bil stora delar av dagen på onsdag kändes det inte rätt mot kroppen att ta ett pass så snart igen. Istället skall vi ut och cykla, för konditionens skull.

Fasiken, det är lätt att fråga sig så här i efterhand "Vad fan har jag inte gått till gymmet tidigare för?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0