Vilken sömn jag fick i natt!

La mig igår på soffan för att se på OS men blev snabbt uttråkad så jag hoppade över till sängen och låg där och läste en stund. Hade fullt av glada känslor i magen när jag sen somnade, så natten flöt på hur bra som helst. (Härliga känsor i magen + stängda fönster = god sömn) Jag sov som en prinsessa. Visserligen vaknade jag en timma tidigare än vad alarmet var ställt på, men att vakna av sig själv är det bästa som finns. Låg kvar en bra stund (nästan två timmar) och läste lite i en GI-bok som jag lånat på biblioteket. Skall komma igång igen med det! Bra matrutiner och goda matvanor så att säga.

Resten av dagen har gått åt till att köpa lite presenter, handla mat, träna (vilket gick skitbra idag) samt underhålla lillkillen. Vi har spelat NES och Nintendo 64, sett på barnprogrammen och Spy Kids 2. (Usel film verkligen!) Vi har smaskat i oss lite gott fredagsmys också så klart.

Satte mig här vid datorn en stund så lillkillen skulle kunna somna gott. Så, nu skall jag sätta mig i soffan igen och se på film. Med tända ljus. Hur mysigt som helst, men som jag sa igår, det fattas något bredvid mig. Men vem vet, snart kanske jag har sällskap.

Well! Bäst att hoppa ner i soffan! Filmen väntar ju på mig.
God natt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är så skönt att vakna FÖRE väckarklockan så man slipper höra den. Man blir så mycket piggare av att vakna av sig själv så man slipper detta oljud :-)

2008-08-22 @ 21:46:20
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0