Till och med katten fick sig en släng...

Nu har jag städat här hemma. Nästan genomnoga. Vet bara tre ställen som skulle behöva rengöras, men jag orkade inte klättra på bänkarna idag. Så, överskåpen städar jag en annan dag. (Hur lätt är det inte att skjuta fram vissa grejer?) I alla fall, större delen av köket skiner som tusan. Rengjorde till och med fläkten (uuuuuuurk), kaffebryggaren och bakom spisen. Sen har jag som vanligt jagat Strofans päls som ligger och dräller exakt över allt. Hur lyckas hon att fälla så mycket? Det känns som att jag damsugar upp en katt åt gången, ändå har hon lika mycket päls kvar. Har kommit fram till att jag måste rolla soffan minst en gång om dagen för att den skall vara sittvänlig...

Fick till och med gått ut och slängt all min återvinning, det var riktigt skönt att bli av med den. Varför kan jag inte vara mer ordentlig och göra det en gång i veckan? Fast, jag har hittat lite saker jag bör göra en gång i veckan, eller i alla fall varannan vecka. Och det är just återvinningen och sen att bada Kattastrof.

För, mitt i min städiver åkte hon på en dusch. Hon är jätteduktig medan jag duschar henne, men hon gillar det inte alls. Tur att hon står ut i alla fall. Hoppas att jag fick av en massa enveten lös päls idag, det kändes verkligen så. Kan bli lättare med hennes duschar om vi gör det mer regelbundet.


Nu när jag har varit så duktig skall jag lägga mig på sängen och läsa klart min bok.
Har läst flera bra böcker det senaste, skall göra en lista så ni som behöver lite inspiration har något att hämta här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0