Snacka om smärta!

Idag har jag varit och gjort min första ansiktsbehandling. Anledningen till att jag säger det är för att det kommer bli fler, en redan om sex veckor igen. Det kommer bli otroligt dyrt, men jag måste lägga de pengarna på mig nu. Jag kan inte gå och se ut som en prickig korv i ansiktet.

Tjejen jag gick till verkar vara väldigt kunnig inom sitt område. Hon har hållt på i 13 år så allt hos sa var för att hjälpa mig. Hon berättade att hon tidigare haft exakt samma hudproblem som mig så hon förstod att jag led utav det. Behandlingen idag bestod av en rengöring och en peeling, en mask och sedan plockning av brynen. Efter det var det portömning som gjorde jävulusiskt ont skall jag tala om. (Hon led med mig där jag låg och grimaserade.) Efter det fick jag ytterligare en mask som kommer jobba 24 timmar efter att den lades på. Allt avslutades med serum och dagkräm.

Det första hon sa var att jag hade väldigt fet hy. Hon trodde inte att mina produkter som var riktad mot fet hy hjälpte mig tillräckligt mycket. Hon sa att jag hade en alldeles för hög produktion av talg och att klockan var alldeles för lite på dagen och jag redan såg ut som ett smörpapper i ansiktet. Sedan blev jag rätt förskräckt! Hon frågade om jag hade problem med tarmarna/magen. Jag berättade som det var, att jag haft problem men att proverna som läkaren tagit inte hade visat på något felaktigt. Då sa hon, något är det i alla fall, det säger din hy. För du har ont i magen? Svarade som det var även där, att det har jag då och då. (Magproblem kan ju bottna i stress, och det såg hon i mitt ansikte att det fanns i mitt liv också.)

Hon rekommenderade mig att testa hennes produkter eftersom jag just hade den hudtypen som jag har. Hon sa att det kan vara bra för mig att testa en annan serie nu när jag haft samma serie under så lång tid. Då kan jag se om det blir någon skillnad eller inte. Idag tog jag med mig tre produkter hem, har tre till kvar att köpa, men det får bli vid nästa behadnling. För det var verkligen inte billigt! Men som de där "riktiga" märkena ofta är, så är dessa produkterna väldigt dryga. Två av de jag köpte idag skulle räcka någonstans mellan 4-6 månader och den tredje produkten skulle räcka minst 11 månader. Det tycker jag är en god investering. Det får fasiken kosta nu, för jag vill bli bra.

Nu är det verkligen inte så att jag tappat tron för produkterna jag har använt det senaste halvåret. Verkligen inte! Jag vet att de är bra, men som alla produkter, de kan inte hjälpa alla. Jag får helt enkelt se om det blir någon bättring nu med de nya. Jag hoppas verkligen det! För som jag sa, jag vill inte se ut som en prickigkorv

Dock åkte jag på en banning! Hon såg självklart direkt att jag hade klämt och haft mig. Så hon sa allt som jag redan vet - Huden skadas och blir röd och det syns mer än den lilla pricken du tryckt ut skulle gjort utan den hemska behandlingen. Berättade för henne att jag varit väldigt duktig på att inte klämma under våren och sommaren, utan att det kommit tillbaka nu. Då skrattade hon vänligt och sa - Du har alltså fått dig ett återfall. Japp, det har jag! Så nu är det jag som slutar med de dumheterna igen!!

Kommentarer
Postat av: Cia

Låte bli att klämma? Går det?

2008-08-31 @ 23:08:41
URL: http://www.mysecretwindow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0