Piss piss piss?

Dagen idag har varit en jobbig dag, så tack till er tre som försökt att lätta upp stämningen för mig. Har ömsom varit förbannad och ömsom fundersam. Det är bara så svårt att inte grubbla när saker och ting förändras så drastiskt. Men, det kanske inte har ändrats, utan det finns en förklaring till det. I alla fall, jag har låtit känslorna styra idag (och till viss del igår kväll också.) Nu orkar jag inte göra det, det funkar liksom inte. Så imorgon är det jag som intalar mig själv att det är en bra dag och att jag mår bra. Det är till syvende och sist bara jag själv som kan säga till mig det. Men det är klart, är man en ältare så är man en ältare. Fast, vad är det jag skall älta egentligen? För, det är bara jag som tolkar nu igen.

Well, imorgon är det jag som ser till att ha en bra dag. Nu låter jag grubblerierna ligga på is ett par dagar. Sen får vi se vad som händer och sker. Jag får ha Johannes tröstande ord i bakhuvudet: "men i sinom tid kommer detta att visa sig, och jag är lika övertygad än om att det inte kommer att vara till det negativa."


Nu skall jag gå och tvätta ansiktet och sen skall jag slänga mig på soffan och se på meningslösa program. Fast det är klart, jag kommer nog bli kvar framför datorn ett tag till. Jag tycks trivas här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0