Kattastrof - I trädgården med matte

Hejsan!

Det var länge sen jag fick möjlighet att skriva här i bloggen. Skall erkänna att jag varit rätt trött det senaste, vår soffa är riktigt skön, så det blir rätt många timmar i den skall jag erkänna. I sommar har det varit rätt lugnt. Har inte gjort så stora utsvägningar faktiskt. Softat och haft det gott mest hela tiden faktiskt. Stundtals har det varit rätt jobbigt dock, det har ju varit så varmt vissa dagar, och det har jag märkt av. Min päls är inte helt skön de dagarna. Tänk den som kunde vara naken.

Idag fick jag följa med matte ut i trädgården. Det var riktigt härligt! Solen stog högt på himmelen, men det var ändå inte för varmt ändå. Som vanligt hade jag på mig mitt koppel, det kan vara en aning hemmande när jag vill ut på upptäcksfärd. Fast, jag förstår matte att hon har mig i det. För tänk om jag blir rädd för något, sticker iväg i full fart och blir överkörd av en sån där plåtlåda med hjul. Det vill jag inte bli! Medan matte satt i sin sköna solstol och läste såg jag till att vakta henne så ingen skulle komma och ta henne. Flera stycken passerade oss, men de insåg alla att de inte hade en chans mot mig.

Efter en stunds vistelse i solen blev jag lite trött och försökte få igång matte. Men hon ville inte leka, och egentligen var jag också för trött för det. Försökte hitta en bra plats på solstolen också, och tillslut hittade jag den mest optimala. Bakom mattes rygg. Då fick jag skugga och så var det varmt och skönt. Som en liten grotta så att säga. Där låg jag och snusade en bra stund, tills det kom förbi en kvinna. Hon gick förbi och i förbifarten säger hon: Vilken fin katt. Gissa vem som hoppade fram och sträckte lite extra på sig?

Hon försvann bort till sin plåtlåda, men en liten stund senare kom hon tillbaka och ville låna mattes telefon, för bilen bråkade med henne. Då såg jag min chans att smyga till mig lite kel, så jag gjorde en riktig charmoffensiv mot henne. Det värsta av allt var att hon inte tycktes se mig. Helt förstörd blev jag, det är sällan folk struntar i mig. Så jag fick dra på det tunga artelleriet för att hon tillslut skulle böja sig ner för att klappa mig lite, samt ge mig lite fina komplimanger. När hon väl hade gjort det var hon inte intressant längre. Istället gick jag och la mig så långt ifrån henne jag kunde. Hon skall ju inte tro att hon är utvald så att säga.

Efter en och en halv timme ute började jag tröttna. Försökte få igång matte genom att skvätta lite stenar, men insåg att jag inte kunde skvätta dem så långt så de hamnade på henne. Som tur var förstod matte ändå att jag var uttråkad, så hon packade ihop sina saker så vi kunde gå in. Så otroligt härligt! Gissa om jag var snabbt uppe i hennes famn då?

Min matte är så snäll, så här kommer lite bilder från dagens utevistelse:Kommentarer
Postat av: Naken

Det ser ut som om du har haft en henskön dag i solen. Var du måntro här uppe i fontinskogen och spatserade? Såg dig inte när jag tittade ut genom fönstret.

Det var längesedan vi hade en dejt senast så det borde väll vara dax snart. Om du inte har tröttnat på mig förståss och hittat en yngre och snyggare kille. Det skulle göra mig ledsen i så fall.

Har tråkiga nyheter dessutom. Jag har skadat mitt knä och kan knappt gå. Håll tummarna för mig på måndag är du snäll för då ska jag opereras. Ska tänka på dig innan jag somnar, då tror jag att allt kommer att gå bra. Vill att detta ska vara över så att jag kan vara mig själv igen. Kan ju inte ens hoppa upp på fönsterbrädan och spana efter dig i dagsläget.Tass/ Naken

2008-09-12 @ 22:16:11
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0