I skogen kan det bara gå vilt till?

I samlad trupp stormade vi igår Sofias gårdsplan, eftersom hon inbjudit oss till en försenat 25-årsfest och inflyttningsfest. Efter att nästan alla kommit så fick vi först försöka förtjäna vår välkomsdrink, och det genom att kasta hemmagjorda pilar på ballonger. I alla ballonger låg det lappar med hur mycket välkomstdrink man skulle få i sitt glas. En del hade oturen att inte få något alls, andra fick alkoholfritt medan en tredje fick två glas. En kul idé vill jag lova. Sen fick vi gå en poängpromenad med frågor om Sofia. Här trodde man att man kände sin kompis, men jisses vilka svåra frågor i mellan åt. Mitt lag trodde ju att vi skulle kamma hem en full pott, men icke!

När det var avklarat så fick vi kasta lite pil till, så att vi som inte fått någon drink skulle i alla fall få chansen att blöta våra torra strupar. Lagom till 20.00 blev det sen lite mat och en massa skålande. Sofia sattes på pottan, när hon fick presentera oss alla. Hon skulle berätta lite om varje person och det blev både det ena och det andra tokiga hon berättade.

När alla hade ätit upp hade Sofias vän Carro ordnat ett litet test för Sofia. Eftersom hon nu flyttat hemifrån så finns det en del saker hon måste kunna, så hon fick diska och tvätta kläder inför en hänförd publik. Sedan öppnade hon sina presenter och efter det kunde tårtan serveras.

När allt sådant var avklarat kunde dansen bryta ut. Alla dansade hej vilt! Det var väldigt sällan som dansgolvet var lugnt! Det var full rulle hela tiden. Var man inte på dansgolvet så stod man i Sofias kök och skojade friskt. Tänk vad lite alkohol kan göra...

Tyvärr var det några som valde att lämna festen runt 00.00-00.30-tiden om jag inte minns helt fel. Väldigt tråkigt så klart! Men, de som var kvar, var verkligen kvar. Varje gång jag tittade på klockan förvånades jag av hur fort den sprang fram. Plötsligt var den både 01.00, 02.30 och sist jag tittade var den 03.40. 03.40! Då storknade nästan alla och undrade vart natten tagit vägen. Då var det bara att tacka för sig och cykla hem. Helt utmattad av kvällens alla tokiga upptåg.

Som ni förstår, det som hände på festen, stannar på festen! Det är nog lugnast så. Men självklart skall ni få lite härliga bilder att titta på!


Värdinnan i egen hög person!
 


Kommentarer
Postat av: Johannes

Någon verkar ha haft fullt upp :P Såg inte ut som världens tråkigaste tillställning direkt :D

2008-08-17 @ 18:14:02
Postat av: Jessica

Ååååå min lilla bebis-katt =) Jag är kär!

Jag snor några bilder från dej och lägger in på min blogg om det är ok? Ha en bra vecka! Puss

2008-08-17 @ 19:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0