Ge er för fan!

Nu kommer jag garanterat få höra både ett och annat, men det skiter jag fullkomligen i. Var och varannan dag hittar jag kommentarer på min blogg, jättekul! Men, när jag ser vad det är för kommentarer så blir jag så irriterad. Är det inte en förfrågan om jag kan komma in på deras blogg och kommentera så är det en massproducerad text om att delta i tävlingar eller bli värvad till sidor där man skall få saker gratis. Med pappas ord ringande i öronen: Du får för fan inget gratis. Även om du nu inte betalar för det så måste du jobba för det. Du måste skicka den där jävla länken till så många människor innan du får någon liten onödig sak gratis. Och, har du betänkt, att om någon följer din länk och läser på sidan och tycker att den har något bra upplägg, hur enkelt är det då inte för dem att registrera sig utan att använda din kod till det? Va?

Nej, snälla sluta att skicka dessa länkar till mig. De blir inte godkända, och jag kommer garanterat inte in på eran blogg bara för det. Samma sak gäller er som ber mig komma in till eran blogg och kommentera, det hjälper föga skall jag säga. Jag älskar att läsa andras bloggar, men jag avskyr att bli uppmanad att göra det. Jag läser det jag tycker är bra, och kommenterar där jag har något att säga. Det verkar ganska logiskt va?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag vet precis vad du pratar om här.. Det var en tjej som skickade ett sånt inlägg till mig. "Kolla gärna min blogg..". Just då hade jag inget att göra, så visst jag gick in. Hittade något att kommentera. Som svar fick jag samma sak tillbaka: Kolla gärna min blogg...!

Det är inrriterande.

2008-08-16 @ 10:51:32
URL: http://sannabromander.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0