Frisörmästare Angelica Jonsson?

Igår frågade min söta syster mig och jag kunde komma och hjälpa henne idag med att sätta upp håret, hon skulle ju ändå på bröllop. Så jag sa visst, det är klart. Genast satte tankarna igång, hur skulle jag göra för att Weronica skulle bli nöjd. Så här är det, hon är en enkel människa och vill inte ha något tillgrånglat. Så, gissa om jag hade nerverna utanpå kroppen. Jag ville ju att hon skulle bli nöjd. Som Weronica sa det "Jag vill ha något enkelt, så att det nästan ser ut som att jag gjort det själv fast ändå inte." Det ni, det är ju lätt att fixa, eller hur?

Men efter lite dividerande och diskuterande så började jag i alla fall att locka håret. Det tog sin lilla stund, en timma för att vara exakt. Då ber Weronica om en liten paus, det är ju så jobbigt att sitta still och få hårbehandling?! Det är ju inte alls jobbigt för den som gör det. Eller?  När jag är klar frågar Weronica hur det ser ut och jag svarar sanningsenligt "Som mormor fast inte lika mycket." (Detta är något vi alltid säger till varandra när korkskruvarna är gjorda. Ty vi har båda haft kort hår under en längre tid och envisats med att ha lockar i det = mormors frisyr.)

Well, pausen varade bara en liten stund, sen började pysslandet med lockar. Men eftersom hon ville ha den där enkla frisyren så tog det mig inte så lång tid att fixa det. På det sätt jag tänkt ut redan igår. Enkelt och lätt men väldigt snyggt! Hör och häpna, Weronica blev nöjd med en gång. (Ja förutom lite små korrigeringar) "Ja men, det här var ju faktiskt riktigt snyggt måste jag säga." Det där mina vänner, det är en komplimang utan guds nåde.

Så hår snygg blev min lilla syster (som då och då tar på sig sin kvinnliga outfit och går på stan som en helt vanlig människa, faktiskt!)Inte för att pumpa upp mitt ego allt för mycket, men visst ser det ut som en riktig profsuppsättning?
*sitter och ler för mig själv - i feel good...*

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad fiiin våran lilla Weronica blev. Du har lockat fram tjejen i henne. Det gjorde du BRAAA. Kram :)

2008-08-10 @ 11:29:50
Postat av: Fialicious

Jösses, det där var riktigt schnyggt! Jag är imponerad =)

2008-08-10 @ 12:57:20
URL: http://fialicious.blogg.se/
Postat av: angelica

inte illa pinkat !!! riktigt stolt blir man!! kramis

2008-08-10 @ 19:21:11
URL: http://angelicamarie.blogg.se/
Postat av: Josefiné

Åhh, vad duktig du är :) jättefint!

2008-09-04 @ 10:33:45
URL: http://www.metrobloggen.se/FiaOfSweden
Postat av: ♥Hanna♥

oj, de här inlägget måste jag ha missat!! haha... gissa vem som är anställd att fixa min bröllopsfrisyr??? ;o)

2009-01-03 @ 22:50:31
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0