För två timmar sen...

...skulle jag sätta på en film.

Det gick så där bra får jag väl säga. Istället fastnade jag på msn med Johannes. Skulle egentligen bara leta upp ett klipp på youtube, men hittade ett som jag inte letade efter och på den vägen fastnade jag här. Det började med Sjömansmöss och Dieselråttor som sen gick över till Tippen och andra sjukt härliga barnprogramsklipp. Morgan och Lasse -  vad säger man?! Helt underbara killar. (Vet med mig att jag skrivit ett inlägg om dem tidigare.) Jag har suttit här och garvat så jag fått ont i magen i mellanåt.

När sen Johannes skickade en liten länk till ett klipp från Ankliv blev det genast liv i luckan igen. Det var ta mig tusan ett underbart program. Bäst var lilla Hubba. (Hubba älskar Oakim) När jag sen hade sett den kollade jag in länkarna som fanns relaterade ute i vänsterkanten och kom in på något så otippat som de svenska idolutagningarna. Där satt jag en stund och skrattade åt de mest underbara personer som sökt till Idol. (Just ja, nästa vecka börjar det igen.)

Visst är det underbart med youtube? Vilken tråkig och grå kväll som helst kan livas upp och bli mycket trevligare. Johannes försökte fly till soffan för ett tag sen man jag förbjöd honom. Det är ju mycket roligare att sitta och skicka klipp till varandra. Därför, mitt i skrivandets stund måste jag bege mig in på youtube igen och det eftersom Johannes fantasi tröt. Därför måste jag hoppa in och söka upp något skrattretande roligt till honom igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0