Disgusting!!

Satt och pratade med min mor i telefonen samtidigt som jag undersökte mitt tangentbord lite närmare. Insåg att det var förbannat fullt med hår från Kattastrof så jag började försiktigt att rengöra mellan knapparna. Men, istället för att förbättra något tyckte jag bara att det blev värre och värre. Så efter att jag lagt på luren så började jag storstäda det. Först med lite tops, men insåg att det blev inte bättre av det heller. Därför tog jag loss mellanslagstangenten och fick mig en vidrig syn serverad. Det är egentligen fantastiskt hur mycket skräp som får plats under tangenterna. Det är väl inte så mycket mellanrum där menar jag. Efter att ha rengjort under den knappen insåg jag att det var lika bra att ta loss alla knappar och rengöra ordentligt. Hade det i tankarna för ett bra tag sen, dock blev det aldrig gjort då. Så, det var bara att hämta en kniv och börja pilla loss knapp efter knapp. Bara det var en arbetsupgift i sig. För att det skulle vara lätt att sätta dig knapparna sen tog jag kort på det först. För vem vill ha fel bokstav på fel knapp?

Dammsugare, tops och en gammal tandborste var mina städredskap. Det tog sin lilla stund att få bort alla smulor, damm, hårstrån och äckelpäckel. Sedan var det bara att rengöra alla tangenter och sätta tillbaka dem. Vilket dagsverk, eller hur?

Nu känns det faktiskt rätt kontigt att skriva på tangentbordet. Det är liksom inte samma studs i tangenterna. Rent är det i alla fall! Och bra är väl det. Men, trots mina fotografier lyckades jag byta plats på tangenterna Y och U samt P och Å. Lite tokigt! Tur att jag hade tränat på att ta loss dem tidigare idag.


Något oskarp, men här är ungefär hälften av det jag hittade i tangentbordet...
URK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0