Det är bara att gilla läget

Har just tvättat ansiktet och känner väl egentligen att det rycker i "trycka-fingrarna". Det är några fula rackare som skriker om att få komma ut. MEN, nu skall jag verkligen inte göra det. Jag måste låta bli! Jag har supernbra produkter som täcker problemen så länge, så det är bara att hålla ut och gilla läget. Just nu är det hakpartiet som ser ut som en bakteriehärd, och det berodde tydligen på stress eller hormonella störningar i kroppen. En enkel reflektion från min sida, det är nog en salig blandning av de båda faktorerna.

Så här rätt många timmar efter att jag var på behandlingen; det känns faktiskt bra att jag tagit det här beslutet. Hudterapeuten sa att det skulle gå att få bukt med mitt problem, och det känns som ett underbart mål att sträva efter. Hon trodde att jag skulle behöva göra behandlingar rätt tätt nu i början, för som hon sa "Jag kan inte tömma hela ditt ansikte idag, det kommer vi få jobba ett tag med. Men, tillslut skall du se att det räcker att du kommer en gång varje årstid och gör en behandling. Det är det vi skall sträva efter nu." När jag var där sa hon var sjätte vecka, men nu när jag tittade på den nybokade tiden så är det om ca. 10 veckor. Spelar nog inte så stor roll faktiskt. (Då har det dessutom kommit in två löner på kontot.)

Fick just en snilleblixt! Imorgon skall jag ta en förebild (Jag har visserligen gjort en behandling nu, men det syns inte just nu eftersom jag själv vart och åsamkat mig massa röda märken längs hela hakan.) så att jag kan jämföra med tiden och se hur bra jag blir i ansiktet.

Håll tummarna! Nu kör vi! HÅRT!

Kommentarer
Postat av: maria

Hoppas du får ordning på dina problem :-)

Ha en underbar helg !

2008-08-29 @ 22:38:40
URL: http://hippamorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0