5 km och 190 situps!

Efter att ha vaknat klockan 12.00 (visserligen var jag vaken mellan 7.40 och 9.05 också) och sedan legat och läst till 14.00 insåg jag plötsligt att klockan hade blivit nästan 15 innan "frukosten" var nere i magen. Konstigt vad tiden kan gå så snabbt. Satt och pratade med Johannes och erkände att jag nog inte skulle palla med en löprunda idag, trots att jag bestämt det igår. Vi satt länge och pratade om allt möjligt som upptog våra tankar (mest mina kanske...) när klockan började närma sig 17.00. Glup! Då fick Johannes lite fart och bestämte att han skulle ut på en liten shoppingrunda för att få i ordning lite mat till sig själv. Då hade jag suttit och förberett mig en stund för en springrunda trots allt. La in lite Marie Fredriksson på mp3n och tog mig ut. Gick hela vägen upp till Fontin för att värma upp lite. Har kommit på att det inte är någon idé att börja springa det första jag gör, för då tar jag ut mig på en gång. Det är bättre att vara lite varm.

Kom upp till Fontin 17.15 så då började jag springa. Först tänkte jag ta 5:an men bestämde tyst för mig själv att ta 2,5:an istället och hade jag ork kunde jag ta ett par varv på 1,25:an efteråt. När första varvet var klart (när jag tagit mig upp för första mördarbacken blev jag förvånad, det var knappt jobbigt) var jag inte speciellt trött så jag tog ett halvt varv på 1,25:an. Fick någon kick där på upplpppet så spurten blev riktigt snabb trots att benen egentligen var fulla med mjölksyra. 3 km löpning tog 30 minuter, rätt bra tyckte jag. Sen började jag gå hemåt igen men kände att jag hade lite mer att ge. Så efter att ha promenerat en liten big började jag springa igen. Och det höll i sig så bra att jag sprang nästan hela vägen hem. Vilket var ca 2 km. 

Snacka om att jag var nöjd när jag kom hem. Tänkte hela vägen hem att det var bra att jag sprang för att på så sätt kunna vara ordentligt varm när jag kom hem. Då skulle det bli enklare att göra situps! Det gjorde jag med besked! 190 stycken för att vara exakt. Efter det var min mage bra trött och hungrig!

Riktigt skönt träningspass idag!
Så nu är det med gott samvete jag sätter mig i soffan för att se på film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0