Intet nytt på västfronten

Nej här händer det inte mycket, mer än att allt känns som misär då och då. Och när det inte känns som misär, då är jag trött och grinig. Jag orkar nästan inget alls nu för tiden, jag är slö och oengagerad. Undra hur min kära arbetskamrat kan säga helt tvärt emot vad jag känner. Jag vill inget, jag förmår mig inte till något och jag är osocial. Säger att jag vill vara singel, men saknar kramar så jag snart blir tokig. Fan då, är det aldrig något som kan vara positivt?

Självklart finns det massa positivt i mitt liv också, men jag är så förblindad av allt det dåliga tror jag att jag inte orkar att se det som är bra och leva efter det.

Det skall ärligt talat bli skönt att ha datorn inlämnad på uppgradering!! Då skall jag se på film, det kan jag lova er!

Nu skall jag sova!
Tack och hej.. eller nåt..

Snö(o)väder..

75134-11
Här sitter jag vid min nya datorplats, vid fönstret och spanar ut på grannvillorna. Här kan jag få en riktig myskänsla när jag tittar ut och verkligen ser att det är kallt ute. Nu trivs jag nämligen med snön, när jag är i vetskapen om att jag har det varmt och skönt. Tyvärr kommer jag inte kunna sitta här och mysa hela kvällen, jag måste bege mig ut i kylan eftersom jag skall ut på galej. Nåväl, det kommer bli varmt av att dansa så jag skall väl inte beklaga mig allt för mycket.

Nu är det så att vi har haft den eländiga snön i en vecka snart och det tycks bara komma mer och mer. Det är bara jobbigt med all snö, det är jobbigt att gå ute eftersom de plogar trotoarerna mycket dåligt, det är jobbigt att köra eftersom det bildas så mycket slask och modd på vägarna och så är det förbannat kalt ute. Kan vi inte få våren nu? Visst kan jag gilla snön som jag beskriver ovan, jag gillar den självfallet när jag är i fjällen också så klart. Sen finns det kanske inte något finarare en vidsträckt landskap som är fullt av vit, pluffsig och mjuk snö. Där inga avgaser och smuts gör sig påmind. Där bara spår av djur finns och kanske spår av ett barn som lekt i snön. Nu blev jag genast sugen på att göra en snöängel. Det är verkligen vackert! Bor man i stan som jag mår man nästan illa av att se all smutsig snö.

Så snälla Herr Vår, kan du inte komma med din förföriska vårvärme och med  alla goda dofter som sprider sig när du flyger igenom luften. Med enkla knep får du oss frusna och kalla människor att blomma upp på nytt och känna glädje och lycka. Våren, kom nu! Jag är redo! ;)  

Allmän sjukdomskänsla?!

Här sitter jag en lördagnatt och har vaknat på grund av rejäl smärta i halsen. Har tagit alla sorters värktabletter och hostmedicin så nu väntar jag på att de skall börja göra sitt så att jag kan sova igen. Lyckades sova lite mer än 2 timmar i sträck förra omgången vilket är en bedrift! Kändes faktiskt som en helt okej längd i jämförelse med de små stumparna sömn jag fick här om natten.

Det är så att halsen min blev värre efter att jag varit till vårdcentralen i fredags. Kunde inte förmå mig att äta något alls igår. Vilket gjorde att jag var genomslut på kvällen då jag inte hade någon energi kvar, sen att jag inte kunde sova heller gjorde mig ju riktigt kinkig. Åkte då till akuten här i Kungälv men hon hänvisade mig bara till jourcentralen. Där fick jag en tid även om hon ansåg att jag inte skulle ha någon. Läkaren var bra och gav mig diverse olika mediciner. Underbart när de lyssnar.

Nu blickar jag framåt, den 27 mars skall jag träffa en läkare igen. Han skall få bli min husläkare, och skall få lov att ta hand om alla mina krämpor och göra en stor undersökning av mig och mitt immunförsvar. Jag är på tok för ofta sjuk och det är verkligen jobbigt. Det känns som man aldrig blir riktigt frisk, utan att det finns alltid någon skit i kroppen.

Nepp, nu är jag egentligen hungrig men jag orkar inte fixa något att äta. Eller rättare sagt, jag orkar inte sitta och peta i mig mat som en liten kyckling. Alla smärtstillande börjar göra sig kända nu i kroppen så det är dags att testa att sova igen.

God Natt!!

Blicka inte bakåt..

Tår
En vän sa  till mig idag att gå tillbaka till mina inlägg och lär dig något av det. Detta har jag ägnat mig åt nu i en timma och det ända som händer är att jag gråter åt mitt miserabla liv, eller i alla fall åt mina hemska tankar. Jag måste börja se positivt, så har kan jag inte ha det.

Har fått massor av beröm idag, försöker ta till mig det och säg tack, men det tar emot. För jag känner inte alls att det som de säger stämmer in på mig. Självbild? Vad är det?

Inte konstigt att jag skrämmer bort folk ifrån mig när jag frågar rakt: Varför pratar du ens med mig, jag är inte intressant för fem öre, jag är en tråkig person med udda tankar. Hade jag fått den frågan hade jag självklart dragit öronen till mig och struntat i personen i fråga. Jag får nog leva med mig själv, det blir inte så stora missförstånd då.

Fan, jag tänkte förut att idag skall jag skriva ett glatt inlägg. Men så blev det inte så jag slutar nu!!  

Fredagslättja

75134-7

Det är fredag och jag gör inget alls av värde. Jag skall snart fixa mig ett ansikte så att jag kan gå ut på stan. Det kan jag iofs göra utan smink i vanliga fall. Idag känner jag dock att jag vill göra det. Skall snart sätta mig på cykeln för att fara till bushållplatsen lite längre bort så att det blir liite billigare för mig att åka med bussen. Ekonomisk är jag då och då, och så får jag mig lite gratis motion. Jag skall till stan och köpa pärlor så att jag kan fortsätta göra smycken i helgen. Jag började med det förra lördagen och har fastnat. Det är görkul. Sedan efter det blir det lunch med lilla Erika. Länge sen jag såg henne nu så det skall bli jättekul.

Usch, jag träffade Tina i onsdags. Hon var som en helt annan människa jue. Det var inte alls kul. Hoppas för Guds skull att det bara var något tillfälligt. Om hon skall bli så där dryg som hon kändes då så vet jag inte om jag kommer trivas i hennes sällskap längre. Tråkigt, för jag gillar verkligen Tina. Hmmm..

Förkyld som tusan, vilket inte alls är kul. Jobbigt att sova när man är så tät i näsan. Det är bara att gilla läget och hoppas på att jag slipper halsflussen bara. Ylvie tyckte att jag skulle operera bort mina halsmandlar, det är några fler som tycker det också. Skall fråga läkaren när jag träffar honom.. om två månader.

Ikväll är det disco som gäller.. Nåja, det kallas så i alla fall. Jag skall dit med min kille som jag är kontaktkompis till. Det blir nog trevligt tror jag. Vi får se. Han lär i alla fall känna massa där så jag behöver nog inte göra så mycket mer än att sitta där. Vi får se, det blir nog bra med det. Missar Lets Dance och Hjälp jue, tur att jag har min superdvd så att jag kan spela in.

Nej, ansiktet skall göras.
Ha det gott alla!!
RSS 2.0