Kan man bli argare?!

Ibland önskar jag att jag inte blev född.
För hade jag sluppit det så hade jag sluppit min familj och då hade mitt icke-existerande liv inte funnits och då som ni förstår hade allt varit så himlans mycket enklare för mig.

Min familj består av 4 stycken icke-tänkande individer och en jag vet allt-individ. (Men han är inte något problem just nu.)
"Oj, nämen va? Kunde inte någon ordna för oss så att VI kunde göra det vi hade tänkt? Men oj, nej men så här kan vi inte ha det, fan att ingen kan hjälpa oss. Nu sitter vi i sjön."

"Jag kan inte köra min bil eftersom jag inte har något skattemärke eller någon främre regestreringsskylt. Då kan jag inte köra 200 mil med den bilen."
- Nä, men om du hade beställt skattemärket i april när du åkte fast första gången så hade du garanterat haft det här idag. Och eftersom din reg-skylt varit borta en längre tid hade du lätt kunnat beställa en ny redan för länge sen. Men nej, klart att du inte kan köra 200 mil med den bilen på ett sträck, men du kan köra fram och tillbaka till plats A och B flera gånger utan dessa saker?!? Hur fan tänker du då?

Jag blir galen på sånt här! Jag fattar inte att människor inte kan organisera saker på ett bra sätt. Att de inte kan förstå att har man en viss tid på sig att fixa en sak så skall det inte lösas kvällen innan.
Men jag vet inte, jag kanske tänker otroligt snett eller något. Eller?!
RSS 2.0