Tre märkliga dygn?

Vet ni vad som hände i helgen? Mellan fredag och söndag hände inget kreativt här hemma. (Om inte kluriga tv-spel räknas som kreativitet.) Märkligt, skulle vissa säga. Min mamma tog dessutom en snabbtemp på mig igår. Kan tänka mig att det finns personer som upplever en viss oro när de får höra detta. Det hör ju till yttersta ovanligheten att jag inte ägnar mig åt kreativa sysselsättningar. 


Men igår tog jag tag i det här med handarbete igen. Inte för att jag lyckades producera speciellt mycket, men jag fick i alla fall teststickat garnet här ovan. Passade utmärkt till pulsvärmare, den ena blev klar nu idag. (Eftersom jag vaknade strax efter 4:30 så har det funnits tid till ganska mycket.)


Först hade jag tänkt slätsticka den och låta pärlorna vara det som satte pricken över i:et. Men efter att ha testat lite slätstickning upplevde jag resultatet väldans tamt. Så snabbt beslutade jag mig om att göra en fläta i mitten. Något som helt klart förhöjde utseendet. Pulsvärmare är ju ett ganska oansenligt plagg, men de skänker massa bra värme. Hittade faktiskt en inspirationsbild till ett par pulsvärmare till. 


Förra veckan sprättade jag upp min favoritkjol, för att med hjälp av delarna rita ut material till en ny, men ack, helt likadan. Tyvärr har jag ingen svart tråd till min overlock, så det har fått vänta. Ska köpa det på fredag, så att jag och overlocken kommer igång än mer! Nu är det stora planer på gång. 

Well! 
Jag hoppas att jag kunnat inspirera lite grann för att er kreativitet också ska gå i spinn!

Ha en fantastiskt fin tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0