Hipp hipp hurra!!!

Vad var det som blev klar idag?!

Jo! Boleron är klar. Fick åka till Mölndal igen för att skaffa det ljusa garnet. Gjorde ett försök att få tag på det via en grupp på Facebook, men när jag inte fått något svar klockan 15 bestämde jag mig för att åka till G:Bs garn i Mölndal i alla fall. Som tur var fick jag byta det oanvända mörkgrå nystanet mot ett ljust.

Sen blev det raka vägen till Erika och vår mysiga middag och stickkväll. Även om man kanske inte pratar så mycket när man är fokuserad på det man gör, så är det mycket trevligare att handarbeta ihop. Hon gjorde en halv virkad spindel och stickade lite på sin pytt. Jag gjorde klart det sista på boleron och stickade på baktusen. MYSIGT!!

Det kommer bilder på den fina boleron när den är blockad. Så länge får ni hålla till godo med bilder på ärmarna och kanten.

12 uddar kvar på baktusen innan jag får börja med tallriksdelen. Jag längtar. Vill se sen klar. Gärna igår.


Nu har grannen äntligen stängt ner sin inflyttningsfest. Det gör mig inget att det spelas hög musik, men det är väldigt nonchalant att springa i trapphuset upp och ner och ner och upp och upp och ner hela tiden. Det är lyhört och väldigt störande. Men nu är de som sagt borta. Så nu ska jag sova. Imorgon blir det äventyr med Victoria och Josse.

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0