Att ladda batterierna.

 
Efter två dygn på sjukhus behövde jag tanka mina batterier ordentligt. Och det som laddar dem bäst är mina favoritkillar. Så efter förskolehämtning la vi oss i soffan och tittade på Nicke Nyfiken. Jättemysigt. Willy skulle sitta nära, och Felix frågade tusen och en frågor om vad som hände på filmen. När filmen sen var slut satte på på lite musik och dansade (Moster fick dock dansa lungt, eftersom magen inte riktigt gillade rörelse.)
 
Sedan blev det middag. Weronica hade lagat en god fiskgratäng och kryddat den mycket snällt med tanke på min sura mage. Gisses vad bra pojkarna åt när de hörde att det vankades efterrätt efter maten. Och efterrätt blev det. Glass i stora lass. När glassen tog slut åt Felix grädde med nougatsås. Allt går ju, så att säga.
 
Där efter blev det ännu mer soffhäng. Vi spelade spel på min telefon och på deras iPad. Jag är djupt imponerad att killarna är så haja på tekniken. Och Felix spelade mycket hellre på min telefon än på paddan. Märkligt kan jag tycka. Men Willy var glad att få spela på den senare, han har nämligen iPadförbud egentligen.
 
Sedan var det dags för moster att åka hem och äta lite medicin. Så efter pusskalas blev jag kungligt avvinkad från balkongen. De är så fantastiskt underbara de där ungarna.
Weronica berättade att Felix var beredd att bli passad av mig på lördag, och han såg inte något problem i att jag kanske låg på sjukhus. Han kunde ju hålla mig sällskap där. Willy hade också gjort klart för sin mamma att han skulle ta på sig sin hjälm och cykla till moster, själv. 
 
Men, nu skall jag ta och hoppa i säng. Jag är sjukt trött kan jag lova.
 
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0