Vilken skön kombo!

Denna veckan innehöll ju då andra besöket hos psykologen. Det är fantastiskt vad trött man kan bli efter 45 minuters samtal. En liten plan bestämdes i tisdags, vi ska gå lugnt fram, några mål och delmål är väl satta och vi ska köra någon slags uppföljning vid jul. Det känns otroligt skönt med så lång planering. Det finns inget som stressar och pressar mig att skynda på processen. Jag menar, det är bara svårt att försöka berätta om mig och det som ställer förtret för mig.

Idag är femte dagen på sträng GI och det går faktiskt bra. Har förberett och fyllt kylen mycket keso, yoghurt, Kesella och ägg. Allt för att ha något att äta när jag blir sugen. Det är lätt att göra typ glass med Kesella och frusta bär och kanske lite banan för sötman. Mums säger jag.

Däremot känns det i kroppen. Terapistart och kolhydratutdrivning. Hmm? Huvudvärk och spänningsvärk i axlar/nacke håller mig sällskap. Dessutom håller en förkylning på att slå rot i mig. Jag mår som ett krackelerat äggskal. Därför skall jag ta och lägga mig nu på en gång och få mig lite sömn.


Galenskap är väl att försöka vänja sig av med sömnmedicin på samma gång som terapistart och kolhydratutdrivning. Nätter med dåligt sömn ger zombielika dagar efteråt. Funkar det inte får jag väl gå tillbaka till medicinen. Sömn är nämligen verkligen jätteviktigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0