En dag på soffan!

Vissa dagar behöver man bara ligga still på soffan och bara slappa. Vissa av de dagarna är det också tillåtet att handla hem en påse godis trots strikt GI. Min arma kropp är trött! Jag känner mig liksom trött i nack- och axelpartier och huvudet ska vi inte prata om. Jag mår fortfarande inte helt 100, utan den där förkylningen spökar. Dessutom känner jag mig inte helt glad. Visst finns det gladare stunder och jag uppskattar stunder när jag kan vrålgarva. Skratt är förlösande och endorfinerna spritter i kroppen då. Men vrålgarv åt något som är roligt är inte samma sak som att känna den där äkta glädjen som kommer från djupet av ens inre. Den glädjen är väldigt svår att finna och ännu svårare att hålla kvar.

Klockan är redan halv åtta, när kunde den blivit så mycket? Jag är förbi av tröttheten, så jag tänkte vila en stund här och nu. Kanske dumt, men det skiter jag i nu! Är jag trött så är jag och då får jag försöka åtgärda det. Kanske vaknar jag med känslan av att vara vara överkörd sedan, men den risken får jag ta.

Underbaraste katten min ligger med mig här på soffan och har gjort så hela dagen. Hon är fullkomligt fenomenal på att sällskapa när det behövs.

Kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0