Helvetesnatt och pensionärsskoj!

Lördagsnatten var allt som man inte vill uppleva. Min mage valde helt att lägga av helt och hållet. Visserligen valde den att börja sammarbeta på något slags vis vid tvåtiden. Men ändå vaknade jag ungefär en gång i timmen och mådde som en rutten sill! Söndagen blev helt enkelt ett resultat av natten. Liggandes i soffan/sängen utan någon som helst ork att göra något. För varje gång jag åt återkom en hemsk smärta, och det blev bara värre och värre ju mer dagen gick. Trodde aldrig jag skulle palla att gå upp imorse. Men efter att ha varit vaken en timma valde jag att gå till jobbet ändå. Med siktet inställt att jobba ett par timmar, men antagligen inte hela dagen. Så blev det också, vid 13-tiden valde jag att gå hem, för det gjorde ont i magen. Jag hade ingen som helst ork i kroppen, inte konstigt med tanke på att jag ätit extremt lite igår. Kan inte säga att jag ätit så mycket idag heller, mest bara sallad. Men, nu har jag i alla fall lite ork. Hade väl tänkt gå till jourcentralen idag för att be dem undersöka min mage. Dock har jag inte gjort det, för nu känns det ytterligare lite bättre. Inte helt bra! Efter att ha pratat med Anna-Karin så insåg jag att det inte är konstigt att det gör ont i magen efter helgen som varit. Jag får ge den ett par dagar, och blir det inte då får jag söka läkarhjälp helt enkelt.


För att röra på mig lite valde jag att gå bort till Ankeborg, då jag hade lite gammalt bröd som jag kunde ge ankorna. Där stod två andra och matade ankorna. Vi kom att börja språka och enades ganska snabbt att det var lätt att bli barn på nytt när man matar ankor med bröd. Där stod vi och skrattade och hade oss. Och ankorna bara åt och åt! En del var så fräcka att de bara drog brödbitarna ur händerna på oss, medan andra var mer laidback och tog brödbitar som råkade landa bredvid dem. När sen brödet bröjade ta slut kändes det lite tråkigt, man vill ju bara fortsätta ge dem mer bröd. Men allt roligt har ett slut. Så därefter traskade jag åter hem i sommarsolen!

Ett bra avslut på kvällen!
Snart dags att lägga sig, så en orkar upp till jobbet imorgon. Hoppas bara att magen är gladare och mindre ond mot mig!


God natt!

Spontanträff med Belix och Lillebror!

Som bestämt följde Jasmine med mig hem idag efter att jag hade jobbat klart. Detta för att vi skulle se på film och ha lite mys. Men, när jag sa att jag bara skulle gå och byta Lillebrors present så tyckte hon att vi skulle bjuda in oss hos Weronica med familj. Sagt och gjort så gjorde vi det! Snabbt och lätt, färdigbrett så att säga! Så efter att ha ätit lite mat och annat så styrde vi kosan mot Ytterby och ett par timmar långt besök.

Redan när vi kom gående på gården hörde vi hur en lite Felix blev arg och förbannad på sin mamma. Han gjorde inte som hon sa, och jag tror han tänkte att hon inte gjorde som han tänkte. När vi sen kom upp på loftgången öppnade Weronica dörren och ut kom en liten illbatting flygande och snabbt flaxade han upp i min famn! Me, där blev han väl egentligen inte långvarig. För Jasmine kom att bli en stor favorit ikväll! Felix är känd för att fyra av stora charmoffensiven. Ikväll var det något i hästeväg. Han hade full koll på vart Jasmine befann sig och han skulle leka, "prutta" på hennes mage, kramas och busa med henne. Det märktes absolut mest Då skulle han upp i min famn för en kram, och när den var avklarad kastade han sig över till henne. Kärlek vid första ögonkast!!


Lillebror var lika go som i måndags, eller godare får jag kanske säga! För, idag var han inte hungrig. Han var mest en liten tröttmössa. Han sov när vi kom, han somnade om när jag klappade honom i rumpan och han sov efter att han blev upplockad. Enda gången han vaknade var väl egentligen när vi bytte ställning på honom, och han inte fick ligga i sin grodställning på våra bröst. Och när han blev nersatt i babysittern förstås, det gillade han INTE. Protester, proteseter, protester! Men, att snusa in en bebis doft, att man klarar att ställa sig upp efter det. Har man inte somnat av en trött bebis så däckas man ju av deras dofter! Underbara lilla knytt!


Belix och Beppe


Jasmine och Lillebror
(tror minsann att två killar charmade en tös ikväll)


Moster och grodrumpan!


-Det var tur att mamma skulle hänga tvätt. Då kan jag ligga här på moster i fred en stund medan storebrosan sysselsätter sig. Zzzzzznark!

Vilken date!

Idag fick jag ett samtal från systeryster. Hon sprudlade i luren och berättade att Mattias var på sjukhuset för att hämta hem henne och minmannen. (Minimannen som just nu kallas av Willy av mig, eftersom det är det jag fått höra. Men, tydligen är det inte helt bestämt.) Moster Angelica var snabb och fråga om det var okej att jag kom och hälsade på, och jag fick ett rungande JAAAA! Så, jag har gått och studsat på jobbet idag, i väntan på att få komma hem!

Självklart hade jag med mig en present till lillprinsen, och Felix var snabb att öppna den så klart. Och, Weronica bara skrattade och bad mig gå och titta i hans säng. Där låg 2 exakt likadana snuttefiltar av den jag hade köpt. Så, det blir till att byta den så klart. Något unikt vill jag ju komma med!

FavoritFelix hade självklart suttit och väntat på mig en längre stund. Så gissa om han blev glad att se mig. Så glad att han ville sitta i mitt knä ar samtidigt som lillprinsen låg där. Vem vill dela sin favoritmoster med någon annan? Och, speciellt med en liten inkräktare som tydligen kallas lillebror.

Lillkillen var helt underbar. Mysgospojken min! Moster är åter en stolt moster minsann!!Ååååh, moster du är bäst, men jag är lite hungrig! Ge mig käk!!

Dåliga mostern har inte berättat nyheten. ...

dsc00445 (MMS)

Dåliga mostern har inte berättat nyheten. Här har min en liten bild på den nyfödda prinsen Willy. Han kom till världen 00.11 i lördags. Visst är han underbar? Han kommer hem idag, så gissa vart jag ska ikväll?

We are gathered here today...

...ja så kom den efterlängtade dagen för kronprinsessan Victoria och Daniel.


Dagen D, eller kanske dagen B om man frågar dem. Bröllopsdagen med allt vad den innebar! Jag, Erika, Tina och Sonia samlades hemma hos Erika för att följa dagens arrangemang. Vigseln, när de äntligen kunde säga JA och ge varandra de finaste de har, sig själva, cortegen, delar av middagen och de otroligt fina talen, tårtan och för att inte tala om valsen.

Behöver jag säga att tårarna brände hett bakom ögonlocken ett par gånger? Och att de rann över kanten när Daniel höll sitt varma, kärleksfulla tal till Victoria. Jag tror inte jag var ensam om att utbista i ett aaaaaaaaaw.


Framåt småtimmarna verkade inte gästerna på festen vara speciellt trötta, men jag och mina tjejor var otroligt sega efter ett hejdundrande firande! Detta blev en kväll att minnas kan jag lova!Vackra, goda drinkar och fika värdig fina prinessor!

Syra in my face.

Igår påbörjade jag äntligen min syrabehandling av ansiktet. Hudterapeuten penslade på någon produkt som innehöll AHA-syra som hon sen lät sitta kvar i 2 minuter. Jag ska göra 4 såna behandlingar sammanlagt, och det med 4 veckors mellanrum. Vet inte, men jag innbillar mig att jag redan kan se skillnad. Vilket självklart känna hur bra som helst. Sammanlagt kommer det Kosta 3200 kr, vilket är rätt mycket pengar. Så det är bara att hålla hårt i tummetottarna att det ger det resultatet jag vill åt.

Vågorna skvalpar och solen skiner. Vad mer...

dsc08454 (MMS)

Vågorna skvalpar och solen skiner. Vad mer kan man begära av en dag som denna. Inte mycket kan toppa nu. Fast det är klart, konserten ikväll kommer nog bli grym! Eller hur?

Men, vilket väder!!

Vilken helt underbar vecka det har varit! Solen har ju verkligen strålat. Strålat ikapp med mitt goda humör! I tisdags var jag iväg på en "räkbåtstur" med jobbet. Perfekt med den kvällssol som färgade himmelen underbart skär! I onsdags var det "Blodomloppet" tillsammans med mitt jobb (jobbet där jag har min fasta tjänst). Löpningen gick väl så där, det var rätt tungt eftersom solen låg på. Men, solen kom väl till pass sen när det var dags att fika på picnikkorgen vi fått.

Nu skall jag strax bege mig ut på stan, skall hitta lite gröna prylar att ha på mig ikväll när det är dags för Green Day-konsert. Skall bli riktigt kul att stå på Ullevi och njuta av musik i världsklass. Jag är väl egentligen inte världens störtsta Green day-fan, jag går dit för att det är en storkonsert och för att det är kul att lyssna på livemusik. Det kunde ju inte bli bättre heller när solen verkligen skiner underbart varm!

Men, innan det är dags för konserten skall jag faktiskt lägga mig ute på en klippa ett par timmar och njuta av solen får skina på min vinterbleka kropp! Visst är det underbart nu när sommaren äntligen är här igen! Den har verkligen varit efterlängtad!!

RSS 2.0