Faster Jeeeeeli

Idag när jag satte mig på tåget hem från Uppsala startade jag datorn för att ha något att sysselsätta mig med. Så fort jag hade kontakt med internetet så poppar ett msnfönster från Hanna upp. Där stod det Neo vill prata med dig! Så, det var bara att acceptera videosamtalsförfrågan. Först såg han en aning skeptisk ut, för att strax därefter skänka mig ett solstråleleende! Tyvärr var det inte riktigt rätt ställe att köra en msnkonversation, så vi avslutade den för att återuppta den när jag kom hem igen.

Tydligen hade Neo blvit jätteledsen när jag försvann från datorskärmen. Faaaaaster Jeeeeeeli? När vi sen återupptog samtalet var det en busNeo jag fick prata med. Nog för att han satt och viska fram det han ville ha sagt så jag inte hörde det. Däremot såg jag vad han gjorde. Han tyckte det var kul att jag gjorde fula grimaser, flirtade med honom och gömde mig. Han å sin sida satt och pekade ut olika delar av mitt ansikte. Han tyckte att det var jätteroligt att jag låtsades bita honom i fingrarna via kameran. Jag visade också upp hunden Doris som bor här i kameran och Neo log med hela ansiktet. När jag sen Doris försvann satt Neo och försökte titta in bakom datorskärmen för att se vart hunden tog vägen.

Tyvärr fick vi sen avsluta samtalet, efter som han hellre ville se "kock-kock" istället. Så det var bara att avsluta och säga hejdå och kasta slängpussar. Jag trodde inte att han skulle orka sitta så länge som han satt. Så, det blir väl mer sådant nu under tiden jag är borta.


Faaaster Jeeeeli, Mamma Hanna och Neo har trepartssamtal. ;)


Kommentarer
Postat av: Hanna

haha... mer videosamtal it is! ^^ det första han gjode i morse, va att gå till datorn och säga "fastee jeeliii" =)snygg prtSc du fick då... min va inte kvar när jag väl skulle lägga in den i paint! =( får göra det nästa gång.krams

2010-01-23 @ 18:02:46
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Plupp

Men jösses så charmigt! Man blir ju alldeles varm i hjärtat =)

2010-01-23 @ 18:08:21
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0