Bokmaraton 2010 ... någon hintar

Det har blivit lite fler böcker nu. Ett par till i alla fall...


Juli


(Bild: Piratförlaget)

Askungar - Kristina Ohlsson

En deckare till avklarad. En spännande sådan vill jag lova. Jag kunde inte riktigt lägga ifrån mig boken när jag väl fick chansen att läsa. Spänningen satt i från sida ett och ända fram till slutet. Dessutom blev det bra nervpirrande emellanåt!


Augusti


(Bild: Piratförlaget)

Borta bäst - Sara Kadefors

Detta är en rätt annorlunda bok. Det känns som man får veta hur mycket som helst om huvudpersonen, men man får inte veta DET. Det man vill veta. Därför måste man ju läsa och läsa och läsa för att få veta mer. Dessutom lyckas man också fundera lite på hur man själv skulle reagera och handla i olika situationer. En intressant bok med andra ord!Rymd utan stjärnor - Jonas Moström
(Bild: Bokia.se)

Rymd utan stjärnor - Jonas Moström

Det här är faktiskt fjärde boken i en serie om Johan Axberg, polis i Sundsvall. De tre föregående böckerna har jag inte läst. Och tror inte heller att jag kommer att göra. Nu när jag känner personerna serien handlar om. Jag tycker det kan vara svårt att läsa böcker som ingår i en serie i oordning. Däremot vill jag absolut läsa den efterkommande boken! Den här boken är bra. Den innehåller många olika twistar och snurrar och man vet aldrig vad som kommer hända längre fram i boken. Små saker gör att man hela tiden tror att man vet vem som mördat. Men, nej. Inte då! Det finns också lite besvikelse inbakt i historien. Samtidigt som just det som gör en besviken också gör en fundersam, nyfiken och funderande.Så ja, det var ett par böcker till redovisade. Jag bättrar på satistiken mer och mer. Men, fortfarande är läsartakten lite för låg! Tur att Weronica räddat mig med ett flertal pocketar som jag skall ta mig igenom. Anna-Karin har också bidragit med ett par. Men, eftersom de ingår i en serie måste jag ha alla böckerna i serien för att kunna läsa dem. Jag vill ju inte läsa i oordning. Undra om jag inte skall ta och dyka ner i min bok och försöka leta reda på en mördare eller två nu i natt redan? Jo, jag gör nog det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0