Ta bort begreppet lönehelg

Sofia och jag har gått med smilen långt uppe vid öronsnibbarna i helgen. Detta efter att vi varit med om lika dana händelser. I fredags skrev en kille till mig att han gärna ville komma hit och mysa. (Detta efter att inte ha svarat på sms eller hört av sig på tre månader.) Han kan inte rent ut säga att han vill ha sex. Utan han lindar in det i söta ord som han tror jag faller för. Det roliga var att han bad mig att be honom att komma hit. Han ville lägga det på mig. Kul kille! Imorse när jag vaknade hade Sofia skickat ett roligt sms. Hon hade fått samma sorts sms under lördagskvällen. Hon skrev, detta måste vara kåthelgen! (Hon funderade på om vi inte skulle ge killarna varandras nummer...)

Jag tror därför att vi skulle ta bort begreppet lönehelg och byta ut det mot kåthelg!


Sofia och jag har hållt kontakten under dagen och skrattat åt detta fenomen vi just hittat. Vet inte hur hon har reagerat på mina sms, men jag har i alla fall skakat på huvudet och skrattat åt deras tafatta försök! Vi har filat på våra svar, om det kommer nya försök längre fram. Sofia har valt en väg, och jag har valt en annan, men det är mest för att karlarna har lite olika inriktningar på hur de lägger fram sina förslag. Just nu hoppas jag verkligen att de hör av sig igen, för vi har verkligen svar som kan komma att göra dem otroligt besvärade!

Vi kan bara vänta och se...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahahaaa jag har skrattat gott åt vårat mess samtal och suckat massor.Om hur dumma de är,inte nog me att han vill mysa han ville att jag skulle komma till honom!Först å främst men han kunde komma till mig oxå om d va så...Ska bli roligt å se hans reaktion när jag säger vad vi funderat ut!Heheheee Pussssssssss

2009-10-25 @ 23:07:06
Postat av: Plupp

En del människor slutar verkligen aldrig att förvåna en! Men se till att sätta dit de knäppgökarna nu riktigt ordentligt! =)Kram!

2009-10-26 @ 19:11:45
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0