Ny morgon, nya möjligheter!

Vid halv tio-tiden igårkväll var tanken att göra en stor kopp med varmt hett te att dricka framför tvn. Någonstans gick det vädligt fel, för lite senare insåg jag att jag stod och borstade mina gaddar och fixade i ordning mig för kvällen. Lika plötsligt ligger jag i min säng med boken i högsta hugg och njuter av värmen som mitt duntäcke gav ifrån sig. Hur kunde det gå så tokigt?

Efter en halvtimmes läsning började mina ögon strejka så det var bara att stänga boken och lägga ner den för att istället ägna mig åt skön sömn. Vad sömn är skönt, behövligt och underbart! Njuter lika mycket varje gång! Vaknade dock lite senare av att telefonen vibrerade på golvet. SMS:ade en liten stund för att sen återgå till sömnen. Men, då kom Me, Myself and I förbi och bråkade lite. De ville framföra sina åsikter, och på natten är jag absolut allra svagast! Fast, igår sa jag till mig att inte ta de där tankarna just där. Utan istället somnade jag om och sov riktigt gott! När klockan ringde för en timma sen var jag faktiskt ganska pigg! Ett snooze blev det dock, mest för att det var så varmt och gott i sängen!


Nu skall jag bara göra mig klart för att åka till jobbet. Som vanligt på torsdagarna är det Teckenkurs mellan 15 och 16.45. Efter det skall jag hälsa på hos bror, svägerskan och NEO. Där skall jag få en överraskningsmiddag och sen blir det bus med bustrollet. Hann ju inte leka med honom sist när jag tittade in eftersom han vaknade lagom tills jag skulle åka till jobbet. Så, idag får vi ta igen buset.


Men först skall jag igenom mitt arbetspass!
Ha en underbar torsdag!

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0