Jag blir lätt arg på mig själv

Jag har insett, jag är min värsta fiende. För jag blir lätt arg på mig själv. Idag till exempel blev jag arg på mig själv när jag insåg att jag skrivit upp mig på tvättid idag, när jag i själva verket skulle skrivit upp mig på imorgon. Idag kan jag inte tvätta, och imorgon var därför uppbokad redan. Puckoangelica!

Sen fick jag en mobiltelefonräkning jag inte var beredd på! Trodde jag hade gratis sms från 3-telefonen månaden ut, något som var helt fel. Därför var den räkningen ungefär 300 kr dyrare än jag hade tänkt. Så, nu ligger den telefonen gömd och kommer inte användas igen! Så, ni som läser här, radera det numret. Om ni undrar vilket det är jag använder, fråga.

Dessutom är jag lite arg på mig själv för att jag har gått i en fälla, igen. Jag vet inte hur jag skall reda ut det, och jag känner mig otroligt lurad och vilsen. Man skulle väl kunna kalla det för signalfel, att koderna inte går att tyda och att allt bara är en ända grumlig soppa. Mitt i det står alltså jag och vet inte om jag skall gå framåt eller bakåt eller kanske åt sidan. Hur hittar man rätt igen? Eller rättare sagt, hur hittar man tillbaka till stigen som åtminstone tog mig lite framåt innan?


Jag blev i alla fall lite glad på mig själv när jag kollade upp mina fasta kostnader från och med januari. Trodde att de skulle vara skyhöga, men som det ser ut nu så skulle jag nog klara mig ekonomiskt under den tiden kursen som jag skall söka, och hoppas komma in på fortgår. Just nu har jag fasta räkningar på ungefär 8-10.000 kr i månaden. Fantasihögt! Men sen hemtelefonen/fasta bredbandet sagts upp, avbetalningen är klar och lite annat smått och gott bortplockat så kommer det hamna på runt 6-7000 istället. What a relief! Visserligen måste jag antagligen ta CSN-lån under den tiden jag läser kursen, för att ha råd att betala mina räkningar, men 2,5-3 månader är okej. Därför känns det rätt bra nu igen, efter att jag slagit på mig själv lite nu här på morgonen.


Jag måste helt enkelt slut bli arg på mig själv. Jag är inte perfekt och skall heller inte ha så astronomiska förväntningar på mig själv helt enkelt. Istället borde jag bli besviken på utifrån kommande faktorer, som bara ställer till det för mig. Men, det kan jag inte med det heller bli. För jag vet inte hur man gör. Jag vet bara hur man gör för att vända det emot mig själv. Jag är min egen slagpåse. Help me change, tack! Har du tips på det, skriv gärna ner dem i en kommentar i så fall. Jag skulle bli så tacksam och glad.Men nu skall jag kasta fart på den här dagen. Skall ut till pappa om en stund och rensa och dona. Lär komma hem med massa gamla saker som jag haft. (Därför kommer jag behöva ha en rensardag i mitt eget källarförråd sen också). Kvällen skall sen spenderas hos Malin och Martin i Uddevalla. Mys! Önskade mig tacos förra helgen, så vi får se om Malin har tillagat det till mig så där på Malins kärleksfulla vis. (Bra med full sysselsättning, då blir det mindre tid till att fundera på saker som inte har någon plats att finnas på egentligen.)


Ha en bra lördag!Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

sv: Haha, vad kul :) Tyckte du att det stämde då?

2009-10-10 @ 11:02:32
URL: http://throughtheeyesofabutterfly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0