Han kom, han sågs, och sen segrade moster

Felix har landat här hemma hos moster, och det var en trött liten flaxöra som kom hit och han var inte jättesugen på att åka vagnen bort till affären. Men, som vanligt gjorde han om situationen till sin och körde den stora charmoffensiven! Han fick biträdet i godisaffären på fall och sen knep han Sofias intresse. Exets syster vill säga. Hur han gör för att få allt att cirkla kring honom har jag inte förstått än, men det kan vara för att jag är lika betagen i honom som alla andra blir. Om jag får säga, partisk som jag är, så är vi som ler och långhalm!

Väl hemma blev det en stor flaska välling, en torr blöja och en skön pyjamas. Allt det som krävs för en skön kväll. Dock kryddade vi till det med lite myspys i soffan! Och tro det eller ej, Felix satt och myste i min famn en bra stund, vilket antagligen jag njöt mest av. Strax efter åtta hoppade han ner i sängen och där låg han still och mumlade lite filosoferande innan en djup, skön suck slapp ut ur hans mun. En trött Felix hade tackat för idag!

Nu är vi otroligt laddade inför morgondagen. Lek och Buslandet med Malene, Melvin och Leon. (Leon är nog inte så noga med buset.) Melvin var så söt förra gången vi busade ihop, han tyckte inte vi skulle åka hem, utan vi kunde låna hans säng och sova över i. Så, jag tror han blir glad när han ser att det är vi som skall busa med honom hela dagen imorgon. Lovar att det kommer bilder från detta längre fram i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0