En perfekt present!

Jag vet, jag har blogguppehåll! Men jag måste ändå bara berätta en sak. Har tänkt berätta om detta länge, men inte fått tummen ur. Jag har fått det stora hedersuppdraget av Erika att fixa i ordning bilderna från hennes bröllop i sommras. Först var tanken bara att jag skulle fixa och trixa lite med bilderna, något som ändrades i fredags. Nu är tanken att jag skall göra en fotobok till henne istället. "Vi har tänkt göra något med bilderna, men vi kommer aldrig sätta oss och göra det. Då är det perfekt att du som gillar att göra det fixar det åt oss."

Därför kommer jag använda mig av Fuji direkts fotobok. Man går bara in på deras sida: http://www.fujidirekt.se/fotobok/ och laddar ner deras program. När det sen är insallerat är det bara att sätta igång och låta kreativiteten flöda. Det är enkelt och roligt! Bäst av allt är att det sen blir ett riktigt fint resultat!

Varför skall man göra en fotobok? Är det någon som framkallar sina bilder idag? Sparar inte alla sina bilder digitalt nu för tiden? Nej säger jag, klart man skall framkalla sina bilder, och varför inte göra en fotobok då, så man får ett fint resultat! Annars är risken att de framkallade bilderna blir liggande på hög. (Eller som mina bilder, blir kvar i ett låst skrin där nyckeln tappats bort...) Dessutom kan idéerna för en fotobok aldrig sina, du kan göra böcker om ALLT. Om stora saker som bröllop, jubileum eller studenten. Eller varför inte om små men minnesvärda händelser som en dag på stranden, en liten dagsutflykt eller varför inte bara för att berätta om sin kärlek?

Bilder lånade från www.fujidirekt.se/fotobok


Kommentarer
Postat av: den galna mamman

hejsan första gången jag gör ett besök på din blogg, jag fastnade en bra stund för du skriver bra och din blogg är mycket fräsch och fin, hoppas du får en mycket fin kväll och behöver du ett gapskratt är det bara att besöka min otroligt galna blogg haha ha det bäst mvh den galna mamman

2009-10-17 @ 19:33:06
URL: http://www.metrobloggen.se/trygg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0