Blondie!


Blonds have more fun?

Ikväll tog Hanna tag i och fixade min utväxt. Något som skulle gjorts för ett par månader sen, det har bara inte blivit av. Jag var faktiskt rätt nöjd redan efter, när medlet var ursköljt. Dock fixade jag det lite till när jag kom hem. Hade köpt ett silvershampo från en ny märke, Schwarzkopf. Jag tvättade håret med det när jag kom hem, och lät det sitta kvar i håret i ungefär i 10 minuter. Något som gjorde susen för de gula tonerna. Skall göra om det ett par gånger till den kommande veckan, för jag gillar att ha mitt blonda hår lite kallare i nyansen.

Tack Hanna för hjälpen, utan dig hade det inte blivit så bra!

Kommentarer
Postat av: Hanna

blev jätte fint! ^^ om man skulle ta och bli frisör?? haha... kram!

2009-10-28 @ 06:51:40
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Anonym

Hej!

Jag har precis hämtat ut Epiduo krämen. Hur har den fungerat för dig hitills?

2009-10-28 @ 16:59:32
Postat av: Angelica

Till Anonym: Jag blev otroligt torr i anisktet och på halsen de första veckorna. SNUSTORR. Men nu börjar det stabilisera sig. Kan inte uttala mig om effekten av krämen, eftersom jag har både kräm och antibiotika. Ser resultat i alla fall. Hoppas du också gör det snart!

2009-10-28 @ 22:39:52
URL: http://jelican.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för svaret!

Jag har läst lite om biverkningarna, vilket kan vara torrhet, brännande känsla osv. Men vet du om den är så stark att den kan ge inre biverkningar dvs. missbildning av foster, missfall, blodbrist osv.

2009-10-29 @ 14:32:25
Postat av: Angelica

Till anonym: Allt står i bipackssedeln.Graviditet:

Epiduo ska inte användas under graviditet. Om du blir gravid under tiden som du använder Epiduo måste behandlingen avbrytas och du bör informera din läkare så snart som möjligt för ytterligare uppföljning.Amning:

Epiduo kan användas under amning. För att undvika exponering av barnet bör man undvika att applicera Epiduo på bröstet.Det står inte vad det kan bli för biverkningar men du skall inte använda det om du är gravid.

2009-10-29 @ 19:34:19
URL: http://jelican.blogg.se/
Postat av: Plupp

Snygging där! ;D Den där färgen på håret passar dig perfekt =)Kram

2009-10-29 @ 23:04:39
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0