Finbesök!

Igår var borsan, svägerskan och deras lilla (?) son här och grattade mig på min födelsedag. Det var första gången hela lilla familjen kom på besök och det var verkligen trevligt. Medan kakorna slank ner snabbt visade Neo hur man snabbt sänkte en burk mat på ett par minuter, plus en banan som efterrätt då. Sedan körde vi lite lek, och ett par gånger bjöd lillkorven på sina leenden. Tyvärr har inte jag så mycket leksaker hemma, men det klagade inte Neo på, utan han nöjde sig gott med diverse lock till olika tillbringare, samt snörena från pakett. Man får inte vara kinkig.

När han sen kom ner på golvet så kom det ett par missnöjda ljud från honom, för han låg där på mage och kom inte framåt, utan mer bakåt. Vilken frustration! Då var det bättre att komma upp i fasters knä och surfa lite på datorn medan farsan lekte med fasters kamera.

Men säg den lyckades stund som varar allt för länge. Neo blev trött och kinkig så det var bara att packa in sig i alla kläder och åka mot affären istället. Får vara glad att han var positiv och glad när han var här i alla fall. Och, det var väldigt trevligt att få lite besök så där på bemärkelsedagen.


Nej faster, jag tycker vi surfar in här istället.
Kommentarer
Postat av: Maria

Nämen Grattis på födelsedan i efterskott!

Visst är det kul att vara faster :-)

2009-01-11 @ 22:19:09
URL: http://mariasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0