Ovanligt älskad!

Idag när jag kom ut till syrran möttes jag av en Felix med leendet fastklistrade vid öronsnibbarna. Gissa om han skrattade och studsade av lycka när han såg mig? Vi skulle genast kramas och efter att jag lyft ner honom från sin stol tog han mig i handen och drog med mig in på sitt rum. Väl där pekade han på ett speciellt ställe på sin matta, och det var menat att jag skulle sätta mig där. Så fick jag läsa en bok för honom och sen skulle vi pussla.

Strax därefter fick Felix sig en dusch, något som skedde under skratt och bus! Jag sprutade vatten i ansiktet på honom. Något som först fick honom att bli förvånad, för att sen utlösa en stor skrattsalva! Så, det var bara att göra om det, ett par gånger. Och varje gång avslutas med mer skratt!

När det var gjort skulle jag testa Weronicas nya Nintendo Wii-spel. Något nytt Super Mariospel. Gissa om det var kul? I april är det jag som skaffar mig ett sådant! Medan jag spelade snodde Felix min halsduk och hoppade runt som en liten apa i soffan. Något som inte gillades av varken mig eller Weronica, men Felix struntade högaktningsfullt i oss! När Weronica försvann ut från vardagsrummet en stund började vi busa, trots att jag spelade. Jag satt och skanderade "Kom och ge mig en kyss..." Något Felix är lite restrektiv att ge. Därför var jag chockad varje gång Felix skrattandes kom upp bakom mig och böjde sig fram och pussade mig. Något han gjorde varje gång jag sjöng min lilla textrad.


Underbara lilla busfröet mitt!
Han visar varje gång hur mycket han verkligen älskar mig!
Och jag blir lika vild och busig som honom.
Jag kan inte annat än älska honom, den lilla parveln!

Det bästa är verkligen att se honom och hans reaktion, varje gång han ser mig. Det lyser fullkomligen av kärlek om honom då. Hans ögon fylls med glädje och glimmar massor! Mitt hjärta skuttar till extra varje gång, varje gång! Jag är lycklig som får så mycket kärlek av en sådan liten person som Felix!Bilden är tagen i höstas, när Felix var här och hälsade på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0