Busstund med Neo!

Idag var det dags för andra passet med Neo. Ja, det vill säga att jag passade honom för andra gången. Tyvärr var det bara en dryg timma som vi spenderade ihop medan hans mor var iväg och tittade på en lägenhet. Under tiden han vi med att leka lite jage, bada i badkaret och lite mer jage därefter. Så fort jag började tappa upp vattnet i badkaret stod Neo där i givakt och ville i. Sicken lirare! Dock blev det inte någon kvart, utan snarare en halvtimme. Vattnet var ju så roligt att plaska med och sen alla leksaker. Ett par rejäla skvätt på faster blev det så klart också! När han sen var torr ville han inte ha någon blöja, utan kutade iväg med stora steg samtidigt som han sa "Nä nä nä". Istället skulle han in och läsa sina böcker och så kastade han sig in i sitt lilla tält.

Lagom tills att blöjan och pyjamasen kom på kom mamma hem igen. Så då värmde jag lite välling och sen dök lilleman snabbt ner i sängen. Fast det är klart, innan han gjorde det körde han lite krokodiltårar för att se om någon kunde tänkas tycka lite synd om honom. När det inte var det så tog han sin nappflaska och åt sig till söms! Sicken skön liten lirare han är!

Hanna och jag bestämde oss för att ses på onsdag igen, och då skall vi äta sushi. Något jag aldrig gjort förr, så vi får se om jag äter upp maten eller om Hanna får två portioner.


Skall du ta kort på mig tänker jag bara ha den här roliga minen!

Kommentarer
Postat av: Plupp

Haha charmig bild!

2009-08-25 @ 00:58:33
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0