Bara bus trots en envis förkylning!


Idag tog mamma Hanna gammalt bröd med sig till torget, för att mata alla duvor där. Jag fick äran att ta påsen med bröd och ställa mig för att mata de frånvarande fåglarna. Grejen var att de befann sig på taket på affären, och så fort jag slängde ut en liten näve bröd kom de flaxande som en fiendelinje. De var dock inte ute efter varken mig eller Neo, utan nöjde sig gott med brödbitarna som vi frikostigt delade ut. Neo var jätteduktig på att mata fåglarna, men bäst var han på att försöka sno åt sig en kram av dem. Tyvärr var inte fåglarna speciellt kramsugna idag. Mamma Hanna försökte peppa Neo till att fånga en fågel också, för tydligen skall helstekt kortedaladuva vara en delikatess.

När vi se hade roat oss klart på torget så gick vi hem och fikade lite. Vi hade köpt med oss kokosmunkar, något som jag själv tycker är jättegott. Neo var av en helt annan åsikt. Han åt heller på sin kanelbulle. Hallonjuicen från Brämhult däremot, var smaskens! Speciellt om man fick ett sugrör att dricka med.

När jag lämnade de två så hade de påbörjat en ritastund, själv var jag tvungen att ta mig hem eftersom min träning kallade. Jag har i alla fall haft en otroligt trevlig eftermiddag, och min sushioskuld är tagen. (Mer om det i nästa inlägg)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0