Du vet att vi skall till Sahlgrenska va?

Jag körde Weronica och Felix till Sahlgrenska idag, för att Felix skulle göra sitt hörseltest idag igen. När jag svänger upp på E20 mot Stockholm utbryter det här samtalet:

W - Du vet att vi skall till Sahlgrenska va?
A - Ja det vet jag, jag kör alltid den här vägen.
W - Okej...

En stund senare svänger jag av E20 och säger:

A - Men nu kör jag ju till Östra.
W - Ja, men jag vågade inte säga något. Trodde du hade koll.
A - Det hade jag, i början. (Lite tystare säger jag) Jag får ringa pappa.
W - Vem skall du ringa nu?
A - Pappa... (skamset)
W - Ha ha ha ha!

Men, pappa gav mig en rätt bra vägbeskrivning, så jag vände och körde tillbaka. Hittade skyltarna mot Fredrikshamn och följde den. Den vägen leder dock ner mot tingstadstunneln, och jag kände att skulle jag köra igenom den så hade tiden tickat på lite för snabbt. Så jag kastar mig ut och tar vägen mot Partihallarna. När jag kommer ur kurvan ser jag att jag kört helt rätt, på en vild chansning. Jag utbriter: FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Vet inte om Weronica tyckte att jag var bra egentligen, men hon höll bara med. "Ja visst, du är jätteduktig..." Sedan körde jag mot Salhgrenska och vägen dit gick bra. Hittade på första försöket. (Visst, det är skyltat, men tro mig, man kan köra fel ändå.) Tyvärr gick inte parkeringen speciellt bra, eftersom alla parkeringar var upptagna. Så mot vår vilja fick vi ta parkeringshuset. Weronica tyckte det var för dyrt, och när jag körde in i det ansåg jag att det var för trångt.

Som tur var hittade jag en parkering längst ut i en rad, så det fanns lite extra svängrum på vår ena sida av bilen. TOPPEN!


Nu får vi bara hoppas på att kontrollen gick som den skulle. Felix sov lugnt och stilla och audionomen sa att det var så gott som störningsfritt. Hon kunde dock inte ge något resultat, utan det skulle läkarna lämna inom ett par veckor. Bäst för dem att de skyndar sig, för resultatet måste fram. För Felix bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0