Vad händer med min design?

Igår skulle jag ju sitta hela dagen om det så behövdes med min bloggdesign. Men vad hände? Jag satt med den en timma på förmiddagen, sen fick jag pipa iväg och följa med till Felixen. Efter det var jag ju bara tvungen att följa med hem till Weronica och Mattias och äta middag (och en förädisk semla) och se på tv och bara slappa. Inte nog med det, när jag sen åkte hem kom Malin över också. Vi såg på House och Reign Over Me. Att vi båda somnade till filmen var svårt att erkänna. I alla fall för mig. Malin sa hela tiden att jag sov. Uppenbarligen gjorde jag inte det, för när vi satte på filmen igen idag så hade jag sett allt fram tills där vi stängde av.

Ja, som ni märker, hur skulle jag hunnit att greja med min design då? Nej, det är ju självklart att jag inte gjode det. Så det är var jag skall sysselsätta mig med nu. Skulle börjat jobba 13.00 idag, men logopeden ringde och ställde in mötet. Det var faktiskt rätt skönt, då kunde jag ha en lugn morogn med Malin. Och nu design i några timmar. Härligt!

Det här inlägget kan nog klassas som ett av mina allra hemst hoppiga och ostrukturerade inlägg. Håll till godo.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0