Vad gör jag uppe?

Vaknade nu klockan 9 och insåg att jag skulle säkerligen inte somna om så jag gick raka vägen ut i köket och hämtade dammsugaren. Jag fick nämligen ta och städa upp efter nattens bravader. Vid 3-tiden slog jag nämligen upp ögonen och såg återigen hur en blomkruka landat i golvet utan att jag märkt det. Då sopade jag bara upp det värsta och försökte göra det Kattastrofsäkert. Så, jag dammsugade där under fönstret igen. Som vanligt varje morgon. Ställde ner kattgräset com jag sådde för 1,5 vecka sen istället. Kattastrof var intresserad, nu får vi se hur lång tid det tar att locka bort henne från mina blommor istället.

Ringde just Kommunal, men där var det ingen som svarade. Så istället tänkte jag äta frukost och skriva en handlingsslista och åka till Willys och storhandla. Inte jättekul, men kylskåpet och skafferiet gapar tomt på det mesta. Eller nä, det är att tala osanning. Det finns massor, men inget som är gott.

Fast först skall jag betala min räkningshög. Jättekul, när det är så mycket som skall betalas. Well, det får gå den här gången. Vem vet, snart kanske det kan bli bättre på pengafronten.

Nästa vecka skall jag köpa träningskort också. Det blir på Friskis & Svettis som vanligt. Funderar på ett rent gymkort faktiskt. Det är just det jag behöver, just nu. Kondition kan jag träna själv i skogen, nu är det mina muskler jag måste fokusera på. Speciellt de i ryggen. Jepp!

Oj, fasiken vad blandat det blev nu då. Bättre att jag tar mig an räkningshögen istället.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0