Stand in

Idag skall jag få aggera som stand in. För självaste Mattias. Han är krasslig och Weronica måste åka ner till lillparveln Felix. Då får man ju ta sig i kragen och ställa upp. För att få mig att inte säga nej säger Mattias:

"Prata me sjukhuset för en stund sen o då hörde jag över telefonen att han va sur o ville att hans favomoster skulle komma!!!!!"

Det känns som att han känner mig väl vid det här laget. Han vet vad som får mig på fall helt enkelt.

Han skulle nu bara ringa och dubbelkolla om det gick bra för dem där nere att jag följde med istället för honom. Och det gjorde det, så nu får jag överge min bloggdesign åter igen för att rädda en dam i nöd. Eller det är väl mer en man i nöd eftersom det är Mattias som är krasslig. Tror att det är rätt många karmapoäng i en sådan gärning. Det är bara att ta och tanka mp3n med en ljudbok och stoppa ner stickprojektet i sin påse och sätta lite färg på kinderna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Kattastrof!
Det är ett tag kvar tills jag flyttar till Kungälv. H&M ska få det nya reviret den förste april. Jag kommer nog inte att flytta förrän i mitten av april. De ska hålla på och fixa med det nya reviret och jag gillar inte tapetsering och målning nått vidare. Tacka vet jag att stampa jord på golvet. Men sådana inredningsdetaljer kommer ju senare ;)

jag kommer gärna på ert nästa party med krämer om jag har hunnit att flytta då. Du köpte inga krämer eller? Skulle inte tro det för du har ju så fin päls. Jag däremot skulle behöva nått som får pälsen att gro. Dessutom får jag ju exem om jag är i solen ;)

Tass i tass/ Naken

2008-02-19 @ 13:17:16
Postat av: Maria

Va snäll du är! :)

2008-02-19 @ 20:33:31
URL: http://mariasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0