Pappa!! Sluta!

Idag berättade Mattias att när han rört vid Felix mage hade han dragit ihop sig och hela ansiktet hade skrynklat ihop sig. Den lille killen är med stor sannolikhet kittlig helt enkelt. Idag fick han sin första napp. Nappen var blå och vit till färgen. Självklart tänkte jag, men det var inte mamma eller pappa som hade med den utan han fick den från sjukhuset. Mer passande kunde inte sköterskorna hittat till honom. Sedan hade han även fått smaka på mjölken. Första testet reagerade han inte på, men vid andra tillfället hade han sugit in läppen och smackat. I förmiddags var hans kroppstemperatur höjd från igår i alla fall. Då låg den på 36,5 grader. Därför är han nu inte lika hårt sövd som igår.

Varje dag görs det en lungröntgen på Felix för att de skall ha koll på hans lungors utveckling. Mattias ville inte ge några förhoppningar till mig när vi pratade, men han hade hört antydningar om att det var på rätt väg nu. Inget vi vill hänga upp oss på ifall det nu inte skulle vara så. Sedan har de bytt Felix ECMO-maskin. Slangarna i maskinen innehåller skarvar och det ser blodplättarna (tror jag det var) som sår som skall läkas. Därför stockas det i slangarna och de behöver bytas. Felix låg vid bytet bortkopplad från sin dialysmaskin en stund. Den skall kopplas in igen. Dessa justeringar kommer göra att han svullnar lite igen. Men det ordnar sig med tiden det med.

Imorgon fyller lille Felix en vecka.
Det skall i alla fall jag fira, på avstånd med ändå!

FELIX kom hem!
För jag längtar efter dej
Kom innan våren är slut lilla FELIXKommentarer
Postat av: Johannes Sjöberg

Så skööönt att höra att det går bra! Lille Felix är alltid i tankarna och de saker jag tagit upp igen för detta ändamål som vi pratat om :)

2008-02-06 @ 00:32:43
Postat av: Hanna ^^

klart han kommer hem innan våren är slut!! ^^ den har ju inte ens börjat ännu... =)

2008-02-06 @ 09:36:26
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Ellen

Hoppas verkligen det är på våg åt rätt håll ! ingen så liten ska behöva lida såhär ! Stackars lill killen !

Kram !

2008-02-06 @ 09:43:39
URL: http://sphynxnoja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0