Kattastrof - Vakta matte

Vi djur har en stor uppgift i det egna hemmet. Den uppgiften går ut på att vakta och vaka över våra mattar och hussar. Det är enormt viktigt att vi sluter upp runt dem när de är sjuka, oroliga, trötta eller ledsna. De måste känna vår trygghet och vår omtanke. Utan den skulle de inte klara sig. Som ni förstått här i bloggen mår matte från och till mycket dåligt. Hon har mycket att tänka på och ibland blir det henne övermäktigt att reda ut tankarna. Då lägger jag mig genast hos henne, i knät, bredvid eller under täcket. Spelar inte någon som helst roll hur jag ligger, huvudsaken är att det är nära. I natt låg jag bredvid henne i sängen hela natten. Och jag kunde bortse från hennes rörelser faktiskt. I vanliga fall brukar jag lätt kunna störas av dem, men inatt lätt jag henne göra som hon ville och så följde jag helt enkelt efter. Att veta att matte är trygg ger mig en lika stor trygghet. Matte är ju ändå allt för mig.

image773

Kommentarer
Postat av: Ellen

Vilken snäll kisse du e !
Du gör ett bra jobb tror ja =D

Fortsätt så !

2008-02-03 @ 15:30:45
URL: http://sphynxnoja.blogg.se
Postat av: Ronja, Hobbe, Hodja och Ossian

Vilken klok kattfröken är och vad fint du skriver, Strofan! Alla människor borde ha minst en katt som tar hand om dem, ingen kan ju alltid vara glad. Vi är fyra stycken om vår matte och det har minsann behövts ibland, ska du veta. Men nu mår hon bättre och är gladare! Det gör oss också glada. Hoppas allt går bra för lilla Felix, det är hemskt att någon som är så liten ska behöva vara så sjuk. Men det lät ju som att det fanns lite solsken också mitt i allt elände? Nynnande doktor och god prognos är ju inte direkt fy skam!
Fortsätt ta hand om din matte lika bra som du gjort hittills. Nu ska vi följa med våran mattemänniska till badrummet, vi brukar kolla henne när hon badar så hon inte ska råka slinka med badvattnet ut när hon drar ur proppen eller så. Och så har hon roliga badankor i vattnet som vi gillar att slå på med framtassarna!

Vänliga nosbuffar
/kattkompisklubben i Bagarmossen

2008-02-03 @ 19:08:22
URL: http://hedokatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0