Fan vad kallt det är ute...

...det måste vara köldgrader!

Man kan inte begära att citaten efter en kväll ute skall bli mindre tänkvärda än så. Kvällen ikväll har verkligen varit hur kul som helst. Dyr men kul!

Mötte Jessica och Angelica vid Konsum vid 15.30 idag och gick till systemet för att köpa vår flaska med vin. Det blev två... Sen åkte vi förbi Mc Donalds där jag och Angelica fick gå in och handla. Sen åkte vi och hämtade Carro hemma hos henne. Efter det visade Jessica hur man kör till Kareby snabbt. Väl hemma hos henne fick vi i oss våran mat och sedan kunde vi öppna våra vinflaskor. Det är konstigt hur fort en vinflaska kan ta slut egentligen. Vi var väl hemma hos Jessica vid 16.00. När klockan sen var 17.45 och inte alla hade kommit började vi få smått med panik. Som tur var höll vi oss lugna och kunde levereras i ett stycke till restaurangen i Göteborg. Trots att vi var 9 stycken i vårt sällskap så gick det förvånansvärt snabbt att få in maten. Och gott var det också. Alltid en fördel när man går ut och äter.

Vid 20.30 var infann vi oss på Rondo där vi hängde in våra jackor. Efter det så skulle vi ta kort på de söta små japanerna som stod i foajen och körde karaoke med Orups & Ph´s låtar. Av någon anledning (att det var min idé behöver ni inte veta..) hamnade jag och Jessica framför japanerna för att Carro skulle ta kort. Japanerna var glada och bjöd upp oss att stå med dem. Det tackade vi ja till och stod där en stund. Sen sa Jessica att hon ville gå ner, men då stoppade den ena japanen oss. Haha, jag tror de gillade oss helt enkelt. Efter den strapatsen var det dags att hitta våra platser, efter en snabb vänding i baren så klart. Platserna vi hade var helt okej. När showen sen började tog jag ett kort, då var vakten snabbt framme och sa aja baja. Bäst att göra som han säger. Lena och Orup pratade på på scenen och vi skojade om deras kläder, jag skojar lite högre än de andra och vakten kommer och säger "nu får du lugna ner dig". En skrattsalva bröt ut, vad tusan, det ä ju show. Skall man då sitta tyst och bara lyssna? Det lät inte som det var vad huvudpersonerna ville att vi skulle vara. I alla fall, showen var jättebra! De körde sina låtar som alla är riktigt bra. Plötsligt var klockan 23.20 och det började lida mot sitt slut. Det hade väl knappt börjat ens? Som tur var körde de en låt till, men hur långt räcker en låt liksom?

Efter att vi äntligen kommit ut allihopa och jackorna var på gick vi mot avenyn. Där gick vi in på Hard Rock Café och dansade lite. De spelade mest halvkass musik. En del var väl bra, men det var ingen som helst schlager så vi bestämde att vi skulle gå därifrån. Alla ville gå hem utan jag så jag gick för att möta Frida och Johan. Vi gick och köpte mat och pratade en massa. En kort träff, men vi hann prata lite i alla fall. De körde sen mig till centralen, eller ja, deras taxi gjorde det. När jag kommer dit visar det sig att hela mitt gäng är där. Vi försöker då komma med en buss som skall gå till Stenungsund, men den stannar inte vid Kungälvsmotet. Vad då löjligt? Det ligger vid motorvägen, men nej, där stannar inte den bussen. Hepp, så vi får sitta och vänta.

Då kommer det fram en manb till oss och ber om småslantar till kaffe. Jessica ger en krona, jag ger tre och Sandra och Sofia lämnar väl något också. Efter det ringer jag Johannes och pratar med honom medan Sandra och Sofia fortsätter prata med mannen. Han börjar prata om samer och lappar och jakt och jag skojar med honom. Han tar det på blodigt alvar och säger något och går där ifrån. Jag skrattar åt något varpå han kommer rusande tillbaka och säger att han skall slå mig. Han sparkar i bänken och vänder om igen. Vi sätter oss då tätare ihop alla tjejer och struntar ihonom. Jag pratar hela tiden med Joahnnes också. Plötsligt kommer han fram igen och säger att vi inte skall skratta åt honom och att han kan tänka sig att lappa till mig. Svarar då att jag måste väl för fan få prata i min telefon och skratta åt det min vän i telefonen säger. Han ser mörk ut i blicken och vi går därifrån för att hitta någon väktare eller så. Fanns det någon sådan i lokalen? Eeeh? Nej. Inte när vi ville ha det i alla fall. Försiktigt går vi sen tillbaka och sätter oss men håller nogsam koll efter galningen. Han måste varit hög på något, han var helt borta. Då kommer det två väktare gåendes. Men, mannen är sen länge borta så de kan patrullera vidare... Typiskt värre!

Tillslut kommer det i alla fall en buss och Jessica och jag tar den medan de andra tre tjejerna tar den andra bussen. På vägen hem garvar jag och Jessica mest. Jessica säger: Fan vad många killar du känner som inte vi känner. Det vet jag inte om det stämmer, men jo, en del killar känner jag ju i alla fall som föräras en del nattliga samtal från mig då och då. (Mattias jag ringde inte dig, eftersom du behövde sova ;))

Well, anledningen till att jag berättar om kvällen redan nu är för att imorgon lär jag inte ha tid förräns sent och då har säkert Angelica och Jessica redan skrivit om det och jag vill ju vara först. Haha! :)

image797
Orup & Lena
(Enda bilden jag fick)

image798
Jessica och jag med karaokejapanerna

image799
Angelica, jag och Sofia

image800
Söta Sandra

image801
Jessica, Carro, Sandra och Angelica

Där är i alla fall de bilderna jag har. Hoppas att det finns några på Jessicas och Angelicas kameror så att jag kan få in bilder på Malene också. Det får de fixa imorgon så klart.

Nu är det bäst för mig att hoppa i säng. Det är en dag imorgon också. På Universeum... ;)

God natt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Herreeeegud vad långt du har skrivit! Å först var du me! Snygga kort på japanerna. Men vem e de som är uppe med dej hos dem? Tykte hon va lite lik mej... men jag skulle ju aldrig göra nåt sånt... =)
Tack för en jättekul kväll! Ha de så kul på Universeum idag! Pusss pusss

2008-02-16 @ 11:19:33
Postat av: Fialicious

Tur att det inte hände något med den där läskiga gubben. Och vakter finns aldrig när man verkligen behöver dom, men annars är dom minsann bra på att jävlas. Pyttsan. Nåja, det låter som om du hade en trevlig kväll trots allt, och det är ju faktiskt huvudsaken =)

2008-02-16 @ 12:49:16
URL: http://www.fialicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0